2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4820 بازدید | 55 پست
چقدر حرفات ارومم کرد مرسی واقعا❤❤❤

من م ی ماه باردارم امشب شوعرم چنان دعوایی راه انداخت ک فکر کردم زلزله  هشت ریشتری اومده  خیلی خیلی زیاد بهم استرس وارد شد  دل درد شدیدی هم دارم اما توکل م بخداس انشاله سالم باشه و چیزی نشده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من م ی ماه باردارم امشب شوعرم چنان دعوایی راه انداخت ک فکر کردم زلزله  هشت ریشتری اومده  خ ...

عزیزم منم از این استرس بدترشو داشتم انشالله که چیزی نشده  باشه

امیدت به خدا باشه خودش برامون نگهش میداره

اولش نبود الان یکم داره میاد ولی کمه هنوز فق، دهنم تلخ شده

خو بخاطر ک هنو اولشی

خیلی دلت میخواد ویارا بیان سراغت بزار فعل عجله انقد ک بگی تا کی برسم ب ۱۳هفته تموم شه

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے
خو بخاطر ک هنو اولشی خیلی دلت میخواد ویارا بیان سراغت بزار فعل عجله انقد ک بگی تا کی برسم ب ۱۳هف ...

😂😂

از استرسه همش ولی خب دارم سعی میکنم خیلی کمترش کنم

من م ی ماه باردارم امشب شوعرم چنان دعوایی راه انداخت ک فکر کردم زلزله  هشت ریشتری اومده  خ ...

عزیزم اخر ماه اول دل درد هی میاد سراغ ادم طبیعیه 

چون رویان تازه لانه گزینی کرده رحم داره خودشو تقویت میکنه 

و ممکنه گهگاهی درد بگیره 

مال منم خیلی درد میگرفت 

ولی درد سقط ی درد وحشتناکه من شنیدم

😂😂 از استرسه همش ولی خب دارم سعی میکنم خیلی کمترش کنم

عزیزم استرس نداشته باش تازشم شاید تو ویار چیزی نداشته باشی

ان شاءالله که بسلامتی

برامنم دعا کن اقدامی اسفند هستم

الهـــــے یکـتاے بــے همتایــے