2777
2789
عنوان

بی توقع مهربان بودن ...

594 بازدید | 14 پست
رابرت داوینسن زو قهرمان مشهور گلف زمانیکه در یک مسابقه مبلغ زیادی پول برنده شد .در پایان مسابقه زنی به سوی او دوید و با التماس از او خواست تا پولی به او بدهدکه بتواند کودکش را از مرگ نجات دهد. زن گفت او هیچ هزینه ای برای درمان پسرش ندارد و اگر رابرت به او کمک نکند او میمیرد .قهرمان گلف دریغ نکرد و بلافاصله تمام پولی را که برنده شده بود به زن بخشید . هفته ها بعد یکی از مقامات رسمی انجمن گلف به او گفت: ای رابرت ساده لوح ! خبرهای تازه ای برایت دارم . آن زنی که از تو پول خواسته بود اصلا بچه ی مریض ندارد حتا ازدواج هم نکرده و او تو را فریب داده دوست من ! رابرت با خوشحالی جواب داد :خدا را شکر ... پس هیچ بچه ای در حال جان دادن نبوده است. اینکه خیلی عالی است ! چه قدر دنیا را زیباتر میکنند انسانهایی که بی هیچ توقعی مهربانند . آرزو دارم وطن من هم با وجود اینگونه انسانها زیباتر شود...
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهایی عزیزم ! برای شخص من حس آقای رابرت مهم بود ... بجای اینکه ناراحت بشه که پولی را هدر یا از دست داده خوشحال شد که موضوع ناخوشایند مریضی دروغ بوده. وگرنه منم کمک بدون شناختو قبول ندارم .
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...
یوشاجان شماره حساب میخواستید واسه واریزگلم بنیاد نیکوکاری عاطفه ها اجرتون با خدا واریزداشتید گلم اطلاع بدید ممنون وسپاسگزار ازلطفتون شماره حساب: 6037991876397179 بانک ملی به نام مریم امیدی