2777
2789
عنوان

اگه خانواده شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست

تقریبا منم همینم ولی خوب زیاد باهاشون ارتباط نمیگیرم 

ولی اونا خودشون خیلی زیاد میان و میرن و گاهی زنگ میزنن من اصلا زنگ نمیزنم در طول سال شاید یکبار برم خونهوشون البته شهرستانن 

اینم بگم اوایل خیلی خوب بودم رفتار خودشون باعث شد فاصله بگیرم

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس شوهر من کینه ایه خانوادش بهش بگن بالاچشمت ابرو قید همه رو زده ... 

چقدر خوبه ای کاش شوهر منم اینطوری بود

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
خب شوهر من از این ورِ بوم افتاده ، خانواده اش واقعا میترسن چپ نگاش کنن ک ی وقت ب تریج قبای جناب برنخ ...

این خیلی خوبه که آدم به بعضی از حرفهایی که بقیه بهش میزنن واکنشی نشون بده شوهر من حتی اگر باهاش دعوا بکنن بازم میره خونشون حتی برادر شوهرام

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
وایی خوش بحالت ذات منم اینطوریه .انسان باید غرور داشته باشه 

همه روانشناس ها انسان رو به تواضع دعوت میکنن کجا گفتن انسان باید غرور داشته باشه

الان رابطه تو و همسرت هم اینجوریه اگه بحث کنید دو سوته آشتی چع بهتر باهمه همین باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹