امشب ما با هم قهر بودیم من تو اتاق خوابیدم بعد یهو ساعت ۳ بیدار شدم دیدم تو دسشویی داره نگاه میکنه تو سوابقشم رفتم دیدم بلههه دیده چکار کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره فهمید بهش گفتم به حای این چرتو پرتا صبح زود بخوا که من بیدارت نمیکنم دیگه فهمید که فهمیدم بهد زودی رفت سابقه ایناشو پاک کرد که من بعدش رفتم دیدم فهمیدم نگاه کرده ۴ تا ف ل ت ر شکن رو گوشیش نصب شده بود
بایدهمون موقع با لگد میرفتی تو در دسشویی سنگوب میکرد درجا خشک میشد
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خوب باور کن من همه جوره بهش میرسم قرار نیست سر هر موضوعی که قهر کنیم اون بره نگاه کنه خوب بده
خب باید جوری باشه که وقتی میخواد بیاد سراغ تو، بنظرم بعد آشتی تون برو بهش بگو من اتفاقی دیدم نگاه میکنی ،مگه من کم گذاشتم مگه ناراضی بودی و با حرف زدن مشکل هاتونو بفهمین برطرف بکنین با دعوا بری جلو ی دعوای خیلی بدتر درست میشه
فقط باهاش صمیمی باش هر از چند گاهی یهو بهش سر بزن اگه مثلا دستشویی بود و طولانیش کرد در بزن بگو نگران شدم زنده ای؟ 😜وقتی بفهمه مرتب بهش سر میزنی کمتر میتونه بره سراغ این چیزا