2777
2789
عنوان

خوابای عجیب میبینم....

348 بازدید | 22 پست

من آدم نسبتا مقیدی هستم. الانم فشار ج. روم نیست 

قبلا نزدیک پریودم اوضاع روحیم بهم میریخت و اگه  وسوسه ای هم بود میدونستم چون نزدیک سیکل پریودمه این فکرا اومده تو سرم.

هر شب بلا استثنا دارم خواب رابطه ی خودم یا دیگرانو میبینم.

یه شبم خواب خواهرم و شوهرشو دیدم از اون شب اعصابم خورده و یجورایی حس میکنم حریم خصوصی خواهرم برام شکسته. آخه من و آبجیم خیلی خیلی باهم خوبیم و ازش خجالت میکشم.

توی هر خوابمم تکرار میشه. چه روز چه شب

کلافه شدم.

راهی هست برای خلاصی؟

مجردی؟

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

قبل خواب ایت الکرسی و چهار قل بخون 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز ابودجاله از اینترنت در بیار کپی بگیر بزار زیر بالشتت بخواب

من خیلی شنم کمه ولی یه مدت اینحوری شده بودم و این خوابارو میدیدم هر شبم بهتک روم میفتاد برداشتم این کارو کردم درست شد

راستش من خوندم از علائم جن زدگیه این حالت

خودمم همبن چیزا رو خوندم ولی میگن تا باور نکنی بهت اثر نداره

منم سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم و شاخ و برگ ندم

یجورایی اعتقادمو از روش برداشتم.گرچه میدونم حقیقته و توی قرآن هم اومده 

حرز ابودجاله از اینترنت در بیار کپی بگیر بزار زیر بالشتت بخواب من خیلی شنم کمه ولی یه مدت اینحوری ش ...

حرز امام جواد سفارش دادم ولی هنوز نماز حرز رو نخوندم بخاطر همینم نبستمش به بازوم 

[QUOTE=180671437]راستش من خوندم از علائم جن زدگیه این حالت[/QUOTواقعا؟خونمون جن داره

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...