2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وضع مالی خوبی دارید که خدارو شکر اما 50 سکه میشه 500 میلیون از ی جوان 25 ساله دیگه بیشتر توقعی ن ...

من خودم به مهریه اعتقادی ندارم ولی مهریه باید زیاد باشه

از خیلی لحاظ کمک میکنه.

بعد مگه جوون ۲۵ ساله همون موقع مبخواد مهریه بده؟

شاید لازم نشه مهر بده

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

۱۱۴ سکه :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نه بابا کی قبول کنه سال تولد بزنه 

در خانواده ی ما همه سال تولد میزنن عزیزم!

همه هم قبول میکنن

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
سال تولدتون چنده؟؟؟ کسی قبول میکنه ینی

۱۳۷۸ 

بله

چرا قبول نکنه؟

😂اولش فک کردم همروگرفتی

ن باااو ، اینا شرایط پدرم بود چون مخالف شدید بودن چون دوست بودیم قبلا🤕😕،،، منم گفتم طوری نیس همه را قبول میکنیم بعدش میریم میبخشم 😉

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
110 تاهم الان یه میلیاردها😂

باشه کمترازین زیاد جالب نیس،،،ان شاءالله که خوشبخت بشین اینافرمالیته اس،، 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم