2777
2789
سکه ای ۱۲ ،۱۳ میلیونه کم نیس 

هرچی!

۵۰ سکه خیلی کمه  

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

۱۱۰تا سکه، ۳ دونگ خونه ب ارزش ۳ میلیارد ،حج  واجب، ۵۰۰مثقال طلا ، ۵۰۰ مثقال نقره ، من تموم اینارو با کلی چیزای دیگه داشتم ولی بخشیدم ب همسرم و فقط قرآن و ۱۸تا شاخه گل رزم رو نگه داشتم چون همسرم ارزشش رو داشت و اصلا خوشم نمیومد رو زندگیم ارزش بذارم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نیس الان؟ 

خیر

برای خودتونه؟

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

تاریخ تولد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

گلم حق طلاق داشته باش

حضانت بچه

حق کار کردن

۱۱۰تا،به نیت امام علی،مهریه ضامن خوشبختی نیس ۱۰۰۰۰۰۰۰تاهم باشه وقتی اذیت بشی میگی مهرم حلال جونم آزاد

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم