۱۱۰تا سکه، ۳ دونگ خونه ب ارزش ۳ میلیارد ،حج واجب، ۵۰۰مثقال طلا ، ۵۰۰ مثقال نقره ، من تموم اینارو با کلی چیزای دیگه داشتم ولی بخشیدم ب همسرم و فقط قرآن و ۱۸تا شاخه گل رزم رو نگه داشتم چون همسرم ارزشش رو داشت و اصلا خوشم نمیومد رو زندگیم ارزش بذارم
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
۱۱۰تا،به نیت امام علی،مهریه ضامن خوشبختی نیس ۱۰۰۰۰۰۰۰تاهم باشه وقتی اذیت بشی میگی مهرم حلال جونم آزاد
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم