۱۱۰تا سکه، ۳ دونگ خونه ب ارزش ۳ میلیارد ،حج واجب، ۵۰۰مثقال طلا ، ۵۰۰ مثقال نقره ، من تموم اینارو با کلی چیزای دیگه داشتم ولی بخشیدم ب همسرم و فقط قرآن و ۱۸تا شاخه گل رزم رو نگه داشتم چون همسرم ارزشش رو داشت و اصلا خوشم نمیومد رو زندگیم ارزش بذارم
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
۱۱۰تا،به نیت امام علی،مهریه ضامن خوشبختی نیس ۱۰۰۰۰۰۰۰تاهم باشه وقتی اذیت بشی میگی مهرم حلال جونم آزاد
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم