2777
2789
عنوان

اونایی ک جفتشون قدامیه بیان

1143 بازدید | 31 پست

سلام من تو سونو ان تی فهمیدم جفتم قدامیه دوس دارم بدونم چندهفتگی حرکتای فسقلیتونو حس کردید ؟من امروز ۱۷ هفتم تکمیل شد 

و اینکه نوع جفت ربطی ب زایمان داره؟جفت امکان داره بعدا نوعش تغییرکنه مگه؟

من دوس دارم اگ بتونم طبیعی زایمان کنم البته نمیدونم تا موقع زایمان چطور بشه اما شنیدم قدامی زایمان طبیعی سختشه 

برای زایمان راحت چ کارایی میشه کرد؟

و ی سوال دگ ببخشید طولانی شد🙈چندروز دگ آنومالی دارم مثانم باید پرباشه یانه؟قبلش چیا بخورم ک نینی بیدار بشه و حرکت کنه؟

جفتم اقدامیه ینی چی؟ 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  واسه انومالی من مثانم پر نبود نیازی نیس 

من جفتم قدامیه دیگه الان باید یه چیزای ریز متوجه بشی دقت کن و به پهلوی چپ دراز بکش متوجه میشی

منم دوس دارم طبیعی زایمان کنم 

فعلا دوباره باید برم سونو ببینم اصن بچه چرخیده یا نه جفتم چجوریاس 

من تا ۲۴ هفته چیزی نمیفهمیدم همه میگفتن خنگی چقد    

دورازجون گلم اره اخه جفت قدامی چون جلو قرار میگیره کمتر حرکتارو حس میکنه ادم ،راستش من گاهی ی حرکتای ریزی حس میکنم اما نمیدونم حرکت فسقلیه یا نه البته الان نه دوسه هفته پیش ،من خیلی دوس دارم زود حرکت نینی رو حس کنم🙈

منم جفتم قدامی بود حرکات بچه رو دیر متوجه میشدم، زایمانمم طبیعی و راحت بود، جفت تغییر نمیکنه

ممنون عزیزم خداروشکر خدانینیتو حفظ کنه کجا بودی تهران؟برا زایمان راحت کاری کرده بودی؟

دورازجون گلم اره اخه جفت قدامی چون جلو قرار میگیره کمتر حرکتارو حس میکنه ادم ،راستش من گاهی ی حرکتای ...

اره منم تو ۱۶ هفتگی احساس کردم ی چیزی مث ماهی تو شکمم یه لحظه وول خورد بعدش دیگه چیزی حس نکردم تا ۲۴ هفتگی

سلام،منم جفتم سردو حاملگیم قدامیه ولی سر زایمان اولم خیلی راحت تونستم طبیعی بزام اصلا ربطی به جفت نداره فقط به وضعیت جنین مربوطه،اگر میخوای زایمان طبیعی  راحتی داشته باشی از همین الان پیاده روی شروع کن من درروز بعضی اوقات دو ساعت پیاده روی داشتم دو هفته ی آخرمم هرروزی تو خونه یک ساعت صبح یک ساعت عصر پیاده روی میکردم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
عزیزم  واسه انومالی من مثانم پر نبود نیازی نیس  من جفتم قدامیه دیگه الان باید یه چیزای ری ...

مرسی عزیزم پس چیز شیرین میخورم چک میکنم ببینم حرکتشو حس میکنم یانه ،انشالله ک همه چیزت اوکی باشه و راحت زایمان کنی😍