2777
2789
عنوان

اونایی ک جفتشون قدامیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 31 پست
حرکت جنین خیلی شیرینه مخصوصا وقتی سکسکش میگیره ی نقطه از بدنت مث نبض میزنه یا وقتی دست و ماهاشو حرکت ...

وای اره عزیزم منم خیلی دوس دارم شوهرمم تازه ک ی کوچولو شکم دراوردم انگار باورش شده داره بابامیشه  خداکنه منم زود حس کنم خدا قربون سکسکه کردنش بشم😍😍😍

ممنون عزیزم خداروشکر خدانینیتو حفظ کنه کجا بودی تهران؟برا زایمان راحت کاری کرده بودی؟

خیلی ممنون گلم، ن زاهدان بودم، برای زایمان راحت هفته‌ی 37 ب بعد 40 دقه صبح و 40 دقه عصر پیاده روی میکردم، دمنوش گل ختمی با نبات ،شیر عسل، شربت خاکشیر، عرق کاسنی، و روز زایمانم ی لیوان زعفران دم کرده با عسل خوردم، ماما خصوصی هم گرفتم، بچم بیست دقیقه ای بدنیا اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره عزیزم منم خیلی دوس دارم شوهرمم تازه ک ی کوچولو شکم دراوردم انگار باورش شده داره بابامیشه &nb ...

خخخخخ الهی عزیزم اگه بچتم دختر باشه ک از الان منتظر قربون صدقه های هر ساعت و ثانیه باباش باش دیوونت میکنه  

سلام،منم جفتم سردو حاملگیم قدامیه ولی سر زایمان اولم خیلی راحت تونستم طبیعی بزام اصلا ربطی به جفت ند ...

مرسی عزیزم چقدر خوب جنسیت فسقلی هات چیه؟خداحفظشون کنه😘 اتفاقا تو خونه راه میرم اما پیاده روی زیاد نمیرم ۲۷ برم دکتر باهاش صحبت میکنم ببینم درچه حد اجازه میده چون لکه بینی داشتم و استراحت میکردم الان میترسم

خیلی ممنون گلم، ن زاهدان بودم، برای زایمان راحت هفته‌ی 37 ب بعد 40 دقه صبح و 40 دقه عصر پیاده روی می ...

مرسی از توضیحاتت گلم خداحفظش‌کنه 😘ماما خصوصی منم دوس دارم اوکی کنم اما نمیدونم چ کارایی میکنه ببخش زیاد سوال کردم میشه بگی چ کارایی رو برات اوکی میکرد؟هزینش چقدر شد برات گلم؟من ک چهارو رد کردم وارد پنج شدم الان بگیرم یا اخراش اوکی کنم؟

منم جفتم قدامی بود حرکات بچه رو دیر متوجه میشدم، زایمانمم طبیعی و راحت بود، جفت تغییر نمیکنه

عزیزم من جفتم قدامی بود ۲۰ هفته متوجه تکوناش شدم و زایمانمم طبیعی بود بله جای جفت تغییر میکنه مال من هم پایین بود هم جلو شکمم که دکتر گفت باید استراحت کنم تا مهاجرت کنه و مواظب ضربه از جلو هم باشم خداروشکر استراحت کردم درست شد

خخخخخ الهی عزیزم اگه بچتم دختر باشه ک از الان منتظر قربون صدقه های هر ساعت و ثانیه باباش باش دیوونت ...

عزیزمممم😍😍😍هفته بعد آنومالی دارم خداکنه فسقلی همکاری کنه جنسیتو دقیق بگن انقد چیزای خوشگل دیدم براش بخرم 🙈😍

مرسی از توضیحاتت گلم خداحفظش‌کنه 😘ماما خصوصی منم دوس دارم اوکی کنم اما نمیدونم چ کارایی میکنه ببخش ...

قربونت گلم،ن الان ک فک کنم زود باشه، من ماه اخر رفتم، فقط صدای قلب بچه رو چک میکرد و گاهی شکمو ماساژ میداد هفته آخرم معاینه لگنمو انجام داد، ولی تو بیمارستان بالای سرم بود ک کسی اذیتم نکنه، یک تومن گرفت ولی بقیه ماماها دو ب بالا میگرفتن