عمم بیمارستان بستری همراهشم....یه بیمار پریروزآوردن با قرص خودکشی کرده بود(۷۰تاقرص خورده بود) سه تا بچه داشت...شوهرش مرده بود چندسال پیش ..با یه آقا صیغه یکساله کرده بود بدون اینکه خانواده خودش و همسرش بدونن..یه دوست داشت که به گفته خودش حسودی زندگی شو میکرد اینو لو داد به خانوادش....خانوادش اینو تهدید کردن اینم از ترس این کارو کرد...بعد که پیداش کردن با اون نزاشتن بیاد بیمارستان که به خانواده شوهرش زنگ زد اونا آوردن بیمارستان...اینجا امد گوشی و ماشینشو برادراش ازش گرفتن...جالب اینجا که خانواده شوهرش نمیدونن که این صیغه کرده بوده ..خانواده خودشم اینو تهدید میکردن که میکشیمت..الان که مرخص شده چکار میکنه خانواده شوهرش اگه بفهمن چه عکس العملی باهاش دارن؟؟ خانواده شوهرش فک میکنن که این به خاطر دوستش که آمده گفته این شراب میخوره و اینا خودکشی کرده...خواهرشوهرش که امد پیشش بهش گفت این دوستای نابابو بزار کنار بچسب به زندگیت....ببخشید طولانی شد گفتم همه رو تو یه پست بنویسم..
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
رفته تو زندگی یکی دیگه یا مرده مجرد بودهذکه این صیغش شدع؟
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport