2777
2789
عنوان

پسرم سینه نمیگیره😢

222 بازدید | 31 پست

پسرم سه ماهشه تازگی اصلاسینه نمیگیره شیرخشک وتقریبادوماه خیلی کم فقط شبابهش دادم امابعدش اصلاندادم یهو دیدم هرکارمیکنم توبیداری سینه نمیگیره که میگن ازرفلاکسه به شیرخشک های عادیم حساسیت دارم پپتی جونیوربهش میدم اما بزورمیخوره طعمشو دوست نداره بنظرتون راهی هست بازسینمو بگیره یاشیرخشکشو بخوره

من اپتامیل اچ ا میدمم رفلاکس داره

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم رفلاکسی بود همینجا خوندم گفته بود  سینه رو با اب یخ بشورین . دکتر بهش دارو نداده ؟ خودتون رعایت میکنین ؟ ادویه تند بادمجان گوجه لبنیات تخم مرغ و کنجد بعضی آجیل ها فست فود سس ها و .... رو بزارین کنار 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اره خیلی رعایت کردم ومیکنم اماسینه نگرفتنش نمیدونم درمان داره یانه

چون شیشه بهش دادی دیگه بدسینگی میکنه چون شیر خوردن از شیشه هم راحت تره هم خوشمزه تر😄

از این سر سینه ها بگیر امتحان کن ببین با اونا میخوره!

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰