2777
2789
عنوان

پسرم سینه نمیگیره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
اره خیلی رعایت کردم ومیکنم اماسینه نگرفتنش نمیدونم درمان داره یانه

خیلی رعایت می‌کنی یعنی چی؟ 

یعنی حتی یه تیکه بیسکوییت شکلات کیکی کلوچه هر چیزی که روش نوشته شده باشه شیر خشک هر چیزی که روش نوشته باشه کازیین مثل بعضی سس ها گوشت گوساله گاو پنیر ماست دوغ کره شیر ، بستنی ،حتی آب خورشتی که با گوشت گوساله پخته شده باشه و.... صد در صد بدون حتی یک سوتی همه چیزو رعایت کردی و رژیم رو تا حداقل سه هفته ادامه دادی ولی باز هم نگرفت؟

یکم دیگه تحمل کنی ب غذا میوفته یکم راحت تر میشی،بقول مامانم بچه داری یعنی ب داری

اره الان یک هفتس که اینجوری شده به هردری زدم که تحمل کنم تاچهارماه کمکی روشروع کنم اما طاقت گرسنگی شو ندارم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رعایت می‌کنی یعنی چی؟  یعنی حتی یه تیکه بیسکوییت شکلات کیکی کلوچه هر چیزی که روش نوشته شد ...

ته دراین حد چون به این شدت حساس نبوده اما لبنیات وچیزای نفاخ نمیخورم

ته دراین حد چون به این شدت حساس نبوده اما لبنیات وچیزای نفاخ نمیخورم

بچه ای که آلرژی داره حتی کم، تو بگو یه تیکه کوچیک بیسکوییت برای شیر نخوردنش تا سه هفته کافیه 

رژیم درست حسابی بگیر و هیچ کدوم از پروتیین گاوی رو نخور به شدت روی همه غذاها حساس باش با توجه به اینکه شیر خشک مخصوص بچه های آلرژیک بدمزه هست و اونم نمیخوره از منی که تجربه یه بچه رفلاکسی و آلرژیک دارم بپرس رژیم نگیری بچه ت کمبود وزن می‌گیره و توی رشدش اختلال به وجود میاد 

رژیم بگیر ببین چه طوری می چسبه به سینه ول نمیکنه 

تا زمانی هم که سینه نمیگیره با قطره چکون باید سیرش کنی بی خیال شیشه شو

وزنش رو هر طور که میتونی باید روی نمودار نگه داری فعلا بچه کوچیکه زود سیر میشه میتونی با قطره چکون و بازی و خندوندن بهش شیر بدی

چه خوب که باهاتون آشناشدم میشه بگین دقیقاچه چیزایی ممنوعه

هر چیزی که با شیر گاو درست شده باشه ممنوعه دیگه خودت می‌دونی اینا رو

از مواد غذایی آماده روی همه بسته بندی ها رو باید بخونی هر چیزی که روش نوشته شیر خشک نباید بخوری

میتونی پنیر شیر و محصولات لبنی که از شیر بز درست شده باشن رو بخوری من بدون پنیر اصلا نمیتونم اون موقع ها پنیر تبریز میخوردم 

اگر محصولات بز گیر نیاوردی شیر و ماست و دوغ شتر میتونی بخوری 

روزی دو تا مکمل کلسیم حتما باید بخوری وگرنه دندونات به حرف فنا میره 

ارده بخاطر کنجد داشتنش ممنوعه 

سویا ممنوعه

گوشت و پروتیین گاوی ممنوعه میتونی به جای گوشت گوساله و گاو ، از گوشت بوقلمون استفاده کنی چرخش کن توی ماکارونی پلو ها همه چی بریز خوش مزه هم هست 

همه گوشت ها آزاده و میتونی بخوری به جز گوشت گوساله و گاو این یعنی گوشت چرخ شده آماده ممنوعه 

هر چیزی که با شیر گاو درست شده باشه ممنوعه دیگه خودت می‌دونی اینا رو از مواد غذایی آماده روی همه بس ...

یه دنیاممنون ....اهابعدچیزایی مثل گوجه وخیاروکاهوو... اینام نبایدبخورم نه؟؟؟

من یک هفته رژیم گرفتم سینه گرفتن بچه م خوب شد هم خودش داشت شکنجه میشد هم من 

ولی دکترا نمیفهمیدن که آلرژی داره همش میگفتن رفلاکسه چون به جز همین شیر نخوردن علایم خاص دیگه ای نبود ولی یک دفعه توی چهار ماهگی توی پوشکش خون دیده شد دیگه فهمیدیم علاوه بر رفلاکس آلرژی هم داره یک هفته هم نشد رژیم گرفتم بچه م شیر خوردنش اوکی شد ولی دکتر آلرژی کودکان گفت هر چی سوتی بدی تا یک ماه توی شیر باقی میمونه اگر بچه ت تا یک ماه دیگه هم خوب نشد باز طبیعیه اصلا رژیم رو نشکن

یه دنیاممنون ....اهابعدچیزایی مثل گوجه وخیاروکاهوو... اینام نبایدبخورم نه؟؟؟

اگه بچه ت روی این موارد حساس باشه  کولیکی باشه اذیت بشه شاید بهتر باشه نخوری بچه من روی غذای نفاخ حساس نبود من می‌خوردم 

ولی شیر نخوردن و رو برگردونن صرفا بخاطر آلرژی و رفلاکسشه 

بچه ای که به غذای نفاخ حساس باشه شیر رو می‌خوره ولی بعدش اذیت میشه مثلا گاز معده ش زیاد میشه بی قراری می‌کنه 

اره واقعا منم دکترزیادبردم اماهیچکدوم دردشوخوب نمیکنن

یه مژده هم بهت بدم چون از زیر سه ماه علایم آلرژی رو بروز داده در بدترین حالت ممکن تا یک سالگی طول می‌کشه برای بچه ت و ممکنه زودتر هم خوب بشه بچه من توی نه یا ده ماهگی خوب شد آلرژیش 

ولی اگر دیر تر علایم بروز می‌داد ممکن بود تا چهار پنج سالگی هم آلرژی باهاش بمونه