2777
2789
عنوان

عامل امار خیانت و عشق چند وجهی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 36 پست
شما که همونجا جواب دادی دیگه این تاپیک چیه؟ کامنت اون کاربر بی‌جا بود و نباید وقتی درباره‌ی یه لیوا ...

خواستم همه بفهمن هنوز هم در جهالت به سر میبریم من حق اظهار نظر راجب سوالم رو داده بودم نه بحث دین 

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
سلام بر تو ای عامل امار خیانت و عشق چند وجهی..چ برایمان اورده ای مارکو😂😂😂

ژلیش ناخن و بی ایمانی اورده ام🤫

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حسادت دارن میترکن خوب شوهرت دوست داره برو انجام بده چرا به مردم حسودی میکنی.

والا اصلا من هنوزم جایی رو پیدا نکردم ک برم اصلا برا عید میخوام فقط تا حالام انجام ندادم همه چی شنیدم جز جواب سوالم😐😐😐😐

حق با اسیِ نمیدونم کی میخوایم یاد بگیریم دخالت بیجا نکنیم، بنده خدا یه سوال پرسید، بحثُ به کجاها کش ...

بخدا اصلا دلزده شدم😐😐

وقتی توی فضای عمومی از چیزهای شخصی و خصوصی میگین هر کسی هم میتونه بی ربط یا با ربط نظرشو بده ناراحتی ...

راجب ژلیش نظر خواستم ن دین

والا اصلا من هنوزم جایی رو پیدا نکردم ک برم اصلا برا عید میخوام فقط تا حالام انجام ندادم همه چی شنید ...

نه بابا برو دنیا ۲ روزه بعد حسرت میشه فقط هزینش زیاده

بعد مراقبم باید باشی نشکنه چون بعد باید هزینه ترمیمم بدی.من دوستم رفته خودم نه پول ندارم

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.