2777
2789
عنوان

کی آز بتا بدم بعد از انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست
نباش نبايد باشي اونقدر بجنگ تا پيروز شي  تو ميتوني💪🏻يه يا علي بگو بازم برو دنبالش يه روز تمو ...

ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت. عزیزم روزای سختیه نامه داد دکتر که اگر خونرقزیاد نشه و دفع نشه برم بیمارستان برای کورتاژ. ولی میگذره و دوباره آماده میشم. 💕🧚‍♀️💕

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت. عزیزم روزای سختیه نامه داد دکتر که اگر خونرقزیاد نشه و دفع نشه برم بیما ...

سعی کن کورتاژ نکنی تو خونه دفع میشه اگه داروهای گیاهی بخوری.من دوبار ۸ هفته تو خونه سقط کردم نمیخواستم کورتاژ کنم. با زعفران و طناب زدن.یکی که مثل پریودی دفع شد. خودتو نده دست دکترای پولکی

خدا هر لحظه معجزه میکند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن کورتاژ نکنی تو خونه دفع میشه اگه داروهای گیاهی بخوری.من دوبار ۸ هفته تو خونه سقط کردم نمیخواس ...

عزیزم منم از پریشب ترشحات خونی ببخشید اینطوری مینویسم. ولی اینکه شروع بشع نه. زعفران خوردم. حالت در پریود هم دارم تا شنبه صبر میکنم امیدوارم سقط بشه خودش

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم منم از پریشب ترشحات خونی ببخشید اینطوری مینویسم. ولی اینکه شروع بشع نه. زعفران خوردم. حالت در ...

یکم تحرکت رو زیاد کن. چغان رو اندازه دوقاشق غذاخوری دم کن بهش تونستی سیاه دانه دارچین زعفران و تخم گشنیز اضافه کن بذار بجوشه. با نبات شیرین کن بخور. یه لیوان کافیه. اوکی میشه. چون شیاف استفاده کردین یکم طول میکشه ولی نترس . برا من حدود ۳ ۴ روز طول کشید تا سقط بشه. کامل دفع شده بود.

خدا هر لحظه معجزه میکند...
یکم تحرکت رو زیاد کن. چغان رو اندازه دوقاشق غذاخوری دم کن بهش تونستی سیاه دانه دارچین زعفران و تخم گ ...

عزیزم امروز سقط شد چقدر غم انگیز بود کلی گریه کردم... شاید باورت نشه ولی کیسه آبش سالم دیدم.. چقدر دردناک بود... بعدم یه تکه گوشتی دفع شد الانم خونریزی دارم و ضعف... 😢