2777
2789

من چند وقته بیمار شدم و سردرد و قفسه سینه درد و زانودرد و انگشت درد دارم. سردردام واقعا ازار دهندست و استرس خانواده هم ولم نمیکنه... حتی وقتی میخوام درس بخونم هم با شنیدن پاهاشون استرس میگیرم و کلا وقتی خونه ی اینا هستم استرس دارم... فرداهم امتحان شیمی دارم بجز اون امتحان زبان و دفاعی هم دارم.. با این وضع هیچ چیزیو نمیتونم حفظ کنم. جدیدا هم حس میکنم حافظم و از دست دادم و مطالب حفظم نمیشه خیلی بده یه طرف سرم درد میکنه و حس میکنم گاهی صدا هم میده...

دوس ندارم امتحان شیمی رو بد بدم... چیکار کنم؟ من عاشق علومم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت که داری کم کم بشین بخون دفاعی که مهم نیست زیاد نهایت یه نگاه بنداززبان هم اگه جایی مشکل داری بگو ...

وقت دارم ولی دارم میگم که مدام تو خونه خانوادم استرس دارم... کلا همیشه استرس دارم تو خونه خانواده...

وقت دارم ولی دارم میگم که مدام تو خونه خانوادم استرس دارم... کلا همیشه استرس دارم تو خونه خانواده...

ولشون کن بابا 

دعوا اینا منظورته؟ 

کتک می زنن؟ نمی ذارن درس بخونی؟ سر و صدا دارن؟ 

چرا عزیزم کلاس چندمی

نهمم.

از کلاس هفتم زانودرد و اینچیزا گرفتم... اما دکتر هم نبردن منو  امساااال بعد یه سال تازه بردن دکتر مغزو اعصاب تشخیص فیبرومیالژیا داد اما بعدش هم پیگیری نکردن و بیماریم بدتر و بدتر شد تا الان ک حس میکنم اصلا مغزم و دارم از دست میدم بس که نمیتونم چیزارو حفظ کنم منی که سال های پیش شب امتحانی واسه امتحانای نوبت اول میخوندم یه صفحه ساده و یه جمله رو ب زور حفظ میکنم... و یادم میره...

ولشون کن بابا دعوا اینا منظورته؟ کتک می زنن؟ نمی ذارن درس بخونی؟ سر و صدا دارن؟

نمیتونم واقعا..

نمیدونم والا...

ولی یهو میان  و شکاکن میان تو اتاق موبایلو چک میکنن یهو میان میگن چرا اینطور نشستی اب شیر و باز میکنم هی تذکر میدن میگن کم بازش کن اب نریزه ب در درا خراب بشه  با اینکه فشارشو خیلییی اوردن پایین..... 

هیچ امیدی به درست شدنش ندارم همیشه همینطور بوده وضعیتم...