دوستان عزیز من روز 1۱انتقال هستم.دکترم روز ۱۴ آز نوشته.ولی عجله دارم از بلاتکلیفئ در بیام فردا که روز ۱۱ام هستم آز بدم نتیجه می گیرم؟ جنینم فریز بود دوتا جنین داشتم هر دو انتقال داده شد تو میلاد تبریز با دکتر حمدی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من اولین انتقال مثبت شد ولی قلب تشکیل نشده. امشب خونریزی کم شروع شد که سقط بشه.... خیلی ناامید ...
ای جاانم صبور باش عزیزم. من سه بار اینجوری شدم دو تا تو هشت هفته قلبشون وایستاد یکی هم تو ۴ ماهگی کیسه آبم پاره شد آخریشم خارج رحمی...خدا حکمت داره از کاراش
عزیزم من اولین انتقال مثبت شد ولی قلب تشکیل نشده. امشب خونریزی کم شروع شد که سقط بشه.... خیلی ناامید ...
نباش نبايد باشي اونقدر بجنگ تا پيروز شي
تو ميتوني💪🏻يه يا علي بگو بازم برو دنبالش يه روز تموم گريه كن دلت خالي شه دوباره برو پي درمان كه وقتي بچتو ميگيري بغلت خيلي حس خوبي به دست مياري حس پيروزي خسي كه به آرزوت رسيدي