2777
2789
عنوان

کی آز بتا بدم بعد از انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست
آخ آخ انشاالله مثبته اي جااانم چند وقته ممتطري عزيدم من بهد نزديك ده سال سومين انتقالم مثبت سدم يب ...

من یه دختر ناز ۶ ساله دارم ولی چون سقطام زیاد شد و آخریش هم خارج رحمی شد آی وی اف کردم

خدا هر لحظه معجزه میکند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووف قطعا جواب ميگيري عزيزم 

توکل بخدا. حس خاصی ندارم یعنی استرسئ چیزی ندارم ولی چون یه ساله درگیرشم دوست دارم تکلیفم معلوم شه. سنم زیاده ۴۱ سالمه. جنین دیگه ندارم.

انشاالله مثبته، منم یه پسر شش ساله درم خودمم سی دو سالمه منم دو دلم ای وی اف کنم یا نه؟ یه لوله هم ن ...

زمان داری تونستی طبیعی اقدام کن تا دوسال..نشد برو آی وی اف

من اولین انتقالمه. انشالاخیره

انشالله یکی از فامیلای ما پیش دکتر حمدی رفته الان سه قلو بارداره یه دختر هم داره میشه چهار  تا نی نی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
آخ آخ انشاالله مثبته اي جااانم چند وقته ممتطري عزيدم من بهد نزديك ده سال سومين انتقالم مثبت سدم يب ...

عزیزم من اولین انتقال مثبت شد ولی قلب تشکیل نشده. امشب خونریزی کم شروع شد که سقط بشه.... خیلی ناامید و خسته ام

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم من اولین انتقال مثبت شد ولی قلب تشکیل نشده. امشب خونریزی کم شروع شد که سقط بشه.... خیلی ناامید ...

ای جاانم صبور باش عزیزم. من سه بار اینجوری شدم دو تا تو هشت هفته قلبشون وایستاد یکی هم تو ۴ ماهگی کیسه آبم پاره شد آخریشم خارج رحمی...خدا حکمت داره از کاراش

عزیزم من اولین انتقال مثبت شد ولی قلب تشکیل نشده. امشب خونریزی کم شروع شد که سقط بشه.... خیلی ناامید ...

چند هفته ای؟ جنین گاها تا ۱۲ هفته وقت داره قلبش تشکیل بشه. سعی نکن بندازیش شاید از این نوعه؟

چند هفته ای؟ جنین گاها تا ۱۲ هفته وقت داره قلبش تشکیل بشه. سعی نکن بندازیش شاید از این نوعه؟

نه عزیزم رفتم سونو نه هفته بودم ولی جنین دیگه رشدش کم بود. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من یه دختر ناز ۶ ساله دارم ولی چون سقطام زیاد شد و آخریش هم خارج رحمی شد آی وی اف کردم

سلام روزتون بخير. من يك سوال داشتم ازتون! شما كه باردار ميشديد و سقط و خارج از رحم ميشد، سرى آخر كه اى وى اف كرديد، گرفت همون بار اول؟

نباش نبايد باشي اونقدر بجنگ تا پيروز شي 

تو ميتوني💪🏻يه يا علي بگو بازم برو دنبالش يه روز تموم گريه كن دلت خالي شه دوباره برو پي درمان كه وقتي بچتو ميگيري بغلت خيلي حس خوبي به دست مياري حس پيروزي خسي كه به آرزوت رسيدي