2777
2789

انقدرخودم وشوهرم ذووووووق کردیم براهمون یه جفت جوراب

هی تودستمون میکنیم ونگاش میکنیم

تودلم کلی قربون صدقه ش رفتم وهربارگفتم قربون پاهای نازت مامان، قندتودلم آب شد

میدونم شوهرمم کلی قربون صدقه ش رفته

ولی به روی هم نمیاریم ک یه وقت اون یکی دلسرد نشه

خیلی سخته این روزای انتظار

سخته...

خیلی قدر کوچولوهاتونو بدونین🌹

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

چند وقت اقدامی ..‌‌ همش با خودت بگو کن فیکون..‌‌ فقط کافی ازاده کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا سال جدید براش بپوشید.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

من هم کلی لباس و وسیله گرفتم براشون برای بچه هایی که فعلا به دلایل کاری نمی تونیم بیاریم ولی دلم لک میزنه برای صدای خنده و گریه های بچه هام 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
ای جان دلم..  تو اقدامی؟

سه ساله

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
چند وقت اقدامی ..‌‌ همش با خودت بگو کن فیکون..‌‌ فقط کافی ازاده کن

سه سال