2777
2789

سلام دوستان امروز رفتم دکتر و جواب سونومو دید گفت خوبه بعد جواب آزمایش اسپرم شوهرمو دید گفت افتضاااااح😭😭😭 گفت ۱ میلیون اسپرم از ضعیفم بدتره 😭😭😭 حالم خیلی بده

گفت باید ای وی اف انجام بدی خیلی نگرانم اصلا چطوریه؟ اگه با ای وی اف هم نشه چی؟؟ وای خیلی بغض دارم اشکام همینطورمیاد😭😭😭😭 راستی هزینه هاش چطوریه؟ کجا برم برا ای وی اف بهتره؟ ای خدا 🥺🥺😭 توروخدا یکی بیاد 😩😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
منم تاتی گل هستم 😍😆 نگران نباش عزیزم انشااله به مراد دلت برسی 🙏🙏💕💕

عه تویی خوبی؟🥺 پوفففف دلم یجوری شد دکتر گفت دارو جواب نمیده 😭😭😭

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اطلاع زیادی ندارم ولی اسپرم همسرتونو برمیدارن و میذارن برای شما(عمل فکنم)هزینشم نزدیکای ۳۰ م بیشتر یا کمتر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم منم اطلاع زیادی ندارم ولی اسپرم همسرتونو برمیدارن و میذارن برای شما(عمل فکنم)هزینشم نزدیکای ۳۰ ...

ای خدا اگه نشه چی این همه هزینه 😭😭

گلم اصلا ناامید نشو به خدا من یکی رو می شناسم که اسپرم بعد شست و شو ۱۰ بود ولی خودشون طبیعی باردار شد به شوهرت خرما شیراز بده بخوره هر روز زیاد و هر روز شیر خرما با موز بده بخوره یه لیوان خودم سفت و سخت فقط ورزش کن بدنت آماده باشه منم به خدا بعد ۷ سال این طوری باردار شدم

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍

ان شاءالله ک طبیعی باردار بشین باز خوبه برای همسر شما یک میلیون پیدا شده برای من صفره

گلم تاجایی ک بشه جیزای مقوی بخورین معجون و...میگن تو عطاریا خرنوب میفروشن اگ اصلش باش معحزه میکنه برای اسپرم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
گلم اصلا ناامید نشو به خدا من یکی رو می شناسم که اسپرم بعد شست و شو ۱۰ بود ولی خودشون طبیعی باردار ش ...

نمیدونم چرا دلم آروم و قرار نداره 😭😭 چقد سخته این راهها ای خدااااا، خدا ب یکی چهارتا چهارتا میده ک نمیخواد اونوقت ب ما اینطوری حکمتتو شکر 😭😭😭

اول خودت تقویتش کن با چیزای گرم و مقوی و قرصای ویتامین و چیزای گیاهی و بادکش و هلاصه هرررچی بعدش دیدی تغییری نکرد ای وی اف کن

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
ان شاءالله ک طبیعی باردار بشین باز خوبه برای همسر شما یک میلیون پیدا شده برای من صفره گلم تاجایی ک ...

چی بگم خدا هیچ بنده ای رو ناامید نکنه الهی شما هم ب زودی باردار بشی 🥺🥺🌹

ببین گلم من دوستم بعد15 سال باردارشودمشکل ازشوهرش بود میگفت هروز چهارمغز عسل بازرده تخم مرغ محلی داخل شیرحل کردیم خوردیم+ اگرشوهرت نمازمیخونه ک نمیشه بخوره اما اگرنمازنمیخونه بیضه گوسفند میگن تفت بده  بخوره برای تقویت اسپرم خوبه حالا من اینارو ازخودبنده خداشنیدم 

اول خودت تقویتش کن با چیزای گرم و مقوی و قرصای ویتامین و چیزای گیاهی و بادکش و هلاصه هرررچی بعدش دید ...

خیلی ویتامینو خرما عرق کاسنی این چیزا خورده اما اصلا انگار ن انگار 😔

چهار تا از دوستان با همین چله باردار شدن ،خودشم بلافاصله بعد اتمام چله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>