2777
2789
عنوان

کمک حاملگی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم حامله نباشم و جای اون مایع غلیظ سفط شه و نیفته

مایع غلیظ که سفت نمیشه عزیزم.فقط اگه حاملگی پوچ باشه سقطش بعدا سخت میشه که انشالله پوچ نیست.خارج رحمی هم بعید میدونم باشه چون اگه خارج رحمی بود تو سونو نشون میداد.

تخمدان ها و لوله های فالوپ طبیعی بودن؟

همه بلا سرت آوردن. واقعا که چرا اجازه دادی. بعد مثبت شدن آزمایش خونت باید صبر میکردی 7هفته بری سونو. با این بلا ها چیزی ام بوده انداختنش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ن درسته شاید چند وقت بعد لقاح شکل گرفته خوب حتما ک نباید بعد پریودی باشه

از روز پریودی حساب میشه خب حتما یکی دو روز زودتر رفتی الان ساک تو ۵ هفته باید بیاد

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بعد چند روز تاخیر؟؟من بعد 4 5 روز 124 بود دوروز بعدش 238 خوبه؟شنبه میرم سونوی قلب

من ۱۵ روز ب پریودیم مونده بود😅😅😅

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

چه دکتر بی عقلی بوده که قبل بتای ۱۵۰۰تورو سونوکرده تازه فشارم داده. حق نداشته فشار بده وقتی بتای تو مثبت بوده. با بتای بالای ۱۵۰۰تازه ممکنه ساک دیده بشه. عجب واقعا اعصابم بهم ریخت. شیاف استفاده کن و چندهفته دیگه برو سونو انشاالله به یاری خدا صدای قلبشو گوش کن

ن درسته شاید چند وقت بعد لقاح شکل گرفته خوب حتما ک نباید بعد پریودی باشه

بزار از حساب پریودیت 8هفته تمام بگذره بعد برو 

من اون زمان 8هفته تموم شد 6نشون داد یکمم خونریزی داشتم تا 3 روز اما هیچ دارویی استفاده نکردم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من ۱۵ روز ب پریودیم مونده بود😅😅😅

چ خوب😃😃برایمنطبیعیه ب نظرت چون دکتر جواب ازمایشام رو دیدفقط برای هفته 7 و 3 روز سونو نوشته گفتم چکاپ بنویس چون کم کاری تیروئید داشتم قبلا ک تو اخرنی ازمایش نرمالبودگفتقرصاتومثل قبل بخور سونوبخور کاز بارداری مطمئن شیم بعد میفرستم چکاپ😕