۱۲ روزه که عصب یک طرف صورتم بی حس شده ۷ روزه دارم فیزیوتراپی میشم خیلی اذیت میشم کسی هست دور و اطرافیانش این بیماری رو گرفته باشه خوب شده کامل یا نه سن الله راهنمایلخ الین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من بیمارای فلج بلز خیلی داشتم.اول اینکه استرسو دور کن.بادکنک فوت کن.سعی کن سوت بزنی مدام ادمس بخور.و صورتتو ب سمت بالا ماساژ بده.و با تمرینایی ک خودت انجام میدی بله خوب میشی فقط اینکه ی مرکز خوب برو
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
علتش چی بود؟من تو یه تصادف یه سمت صورتم ضربه شدید خورد بی حس شد تا دوسه ماه حدودا بی حس بود دکتر هم رفتم گفتن خودش خوب میشه کم کم حسش برگشت الان حدود سه سال میگذره هفتاد هشتاد درصد برگشته یه حس گزگز همیشه تو همون قسمت صورتم دارم اوایل دیوونم میکرد فهمیدم دیگه باید باهاش کنار بیام الان عادت کردم
بله من گرفتم حدود 20سال پیش فقط با دوتا قرص و تحریک زیاد با دست و شکلک دراوردن بعد از سه هفته خوب شد البته گرمش کن وگرمی بخور من کامل کامل خوب شدم فیزیو تراپی هم نکردم
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم