2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیونه ام کردهههههههه

217 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من تو عرسیم پدرشوهرم مرد بگذریم از اینکه چه حرفایی افتاد پش سرم و اما حالا بعد از سه سال رندگی مشترک البته با مادرشوهرم همسرم حاضر نیست مستقل شیم هر کاریو بگین کردم اما حوتب نداده شرایط طلاق رو هم ندارمم کمکم کنین

تو عروسیت پدر شوهرت مرد؟؟؟؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همسرتون حاضر به جدایی نیست کاری نمیشه کرد مگر اینکه زندگی رو به خودت اسون بگیری تا بگذره

آخه دیگه چقدر الان ۳ ساله که با مادرشوهزم تو یه خونه زندگی میکنیم اینم بگم مادرشوهرم خودش خونه دار و حقوق بازنشستگی اما شوهر من میگه نمیخوام مادرم تنها بمونه و فامیل چی میگن

آخه دیگه چقدر الان ۳ ساله که با مادرشوهزم تو یه خونه زندگی میکنیم اینم بگم مادرشوهرم خودش خونه دار و ...

دوطبقه این؟یا تو یه خونه سه تاتون باهم؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

مجبوری با شرایط سازگار بشی من همیشه میرم خونه ی مادرشوهرم سعی میکنم باهاشون صمیمی باشم و یکارایی رو بهشون کمک کنم تا هم خودم راحت باشم هم اونا ؛ شما هم ازونجا هر جور شده پاشو و مستقل بشو وقتی هم مستقل شدی سعی کن ماهی یه بار یا دوبار بری پیششون و خوش بگذرونی

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
آخه دیگه چقدر الان ۳ ساله که با مادرشوهزم تو یه خونه زندگی میکنیم اینم بگم مادرشوهرم خودش خونه دار و ...

چون همسرتون تک پسر هم هستن به همین خاطر نمیخواد جدا بشه اگه همسرتو دوست داری زندگی رو برای خودت شیرین کن گلم باور کن همه یه مشکلاتی تو زندگی داریمکه باید باهاش مدارا کنیم در غیر این صورت فقط خودت اسیب میبینی

مجبوری با شرایط سازگار بشی من همیشه میرم خونه ی مادرشوهرم سعی میکنم باهاشون صمیمی باشم و یکارایی رو ...

دوست دارم اما نمیدونم چجوری بخدا خسته شدم دیگ تحملم تموم شده 

چون همسرتون تک پسر هم هستن به همین خاطر نمیخواد جدا بشه اگه همسرتو دوست داری زندگی رو برای خودت شیری ...

از اولش شرط گذاشتم ک با خانواده ات یه جا زندگی نمیکنم اما متاسفانه زد زیرش 

همینجوریشم مادرشوهرم تو همه چی دخالت میکنه دوست دارم بچه دارم بشم اما تا وقتیکه مادرشوهرم باشه نمیخوام بیارم

دوست دارم اما نمیدونم چجوری بخدا خسته شدم دیگ تحملم تموم شده 

هر چی با شوهرت سره این قضیه بجنگی بدتر میشه باید از روز اول میخ رو محکم میکوبیدی و نمیرفتی با مادرشوهر زندگی کنی؛ حالا اشکال نداره با شوهرت رفیق شو و یه مدت همه جوره براش بهترین باش و کم کم دوستانه ازش بخواه و بندازش تویه کار انجام شده و بگو بچه میخوای بیاری و دوس داری مستقل باشی

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
از اولش شرط گذاشتم ک با خانواده ات یه جا زندگی نمیکنم اما متاسفانه زد زیرش  همینجوریشم مادرشوه ...

سعی کن خودتو با این شرایط وقف بدی تازه میتونی از این موقعیت استفاده کنی شوهرتو بیشتر به خودت وابسته کنی