سلام دوستان من تو عرسیم پدرشوهرم مرد بگذریم از اینکه چه حرفایی افتاد پش سرم و اما حالا بعد از سه سال رندگی مشترک البته با مادرشوهرم همسرم حاضر نیست مستقل شیم هر کاریو بگین کردم اما حوتب نداده شرایط طلاق رو هم ندارمم کمکم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما عزیزم این کارو بکن من مشکلات خیلی سخت تراز تو داشتم چند سال فقط گریه میکردم وحسرت میخوردم یه روز متوجه شدم این کارم فقط به ضرر خودمه از اون روز تصمیم گرفتم به همه ی حرفا واتفاقات فقط بخندم باور کن زندگی برام خیلی شیرین شد الان که فکر میکنم میبینم مشکلاتم ارزش غصه خوردن نداشتن
باور کن جدی میگم من یه دوستی داشتم خیلی شرایط زندگیش سخت بود با وجود دوتا بچه شوهرش مرتب بهش خیانت میکرد ولی اون همیشه شاد بود ومیخندید بهش میگفتم چجوری اینقدر شادی میگفت اگه نباشم دووم نمیارم منم واقعا یکدفعه تصمیم گرفتم مثل اون باشم اوایل برام سخت بود ولی به مرور عادت کردم و واقعا زندگیم عوض شد شما هم از الان تصمیم بگیر اینجوری باشی هر چی بهت گفتن با لبخند جواب بده ان شاالله یه روز بیای بگی واقعا از زندگیت حتی باوجود مادرشوهرت راضی هستی
باور کن جدی میگم من یه دوستی داشتم خیلی شرایط زندگیش سخت بود با وجود دوتا بچه شوهرش مرتب بهش خیانت م ...
از بس جوابشونو با محبت دادم حالا شوهرم میگه همه ی خانوادم بدن ولی تو فرشته ای .با این روش حالا احساس میکنم خداییش اونا اینقدر هم بد نبودن من زندگی رو سخت گرفته بودم.میدونم خیلی سخته برات اما نشدنی نیست سعی کن پیش همه بگی که باوجود مادرشوهرت چقدر از زندگیت راضی هستی و شوهرتو دوست داری.این تلقین کردن باعث میشه این حس خوشایند بره تو عمق وجودت.ببخشید که زیاد حرف زدم
مادرم خیلی زنه دلسوزیه به حرف مادرم گوش کردم مادرم گف دلشکسته اس مادرشوهرتو باهاش راه بیا واقعا ممن ...
آخی مادرا همیشه دلسوزن اشکال نداره حالا کم کم با شوهرت حرف بزن که ازونجا برید و بنداز گردن شوهرت تا از چشم تو نبینن مخصوصا مادرشوهرت ؛ تویه یه کاغذ بنویس و از خدا بخواه که زودتر برید ازونجا و بذار تویه سجاده ی نماز یا جایی که کسی نبینه
با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍