2777
2789
عنوان

چرا بد نگاه میکنین😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 64 پست
خودم چادری ام اما ب نظرم واقعا اینکار غلطه خب هرکس عقاید و اعتقادات خودشو داره و به دیگران هیچ ربطی ...

اوه نبابا

مامانه من خودش چادریه

خودمم میخاستم چادر بزارم ک مامانم نزاشت😑چون میگه حجاب داشتن به چادر نیست

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شخصا کسی رو نگاه نمیکنم اونطوری و حتی از این خانوم ها که گیر میدن تو خیابون هم صدام کنن جواب نمی ...

😂چقد شجاعی دُخی😂

اوه نبابا مامانه من خودش چادریه خودمم میخاستم چادر بزارم ک مامانم نزاشت😑چون میگه حجاب داشتن به چا ...

چادر حجاب نیست غلطه

منظورم اینه بخشی از حجابه

کسی محجبه است که هم حجابش درست باشه هم رفتارش

حالا این رفتار میتونه هم شامل همین چشم چپ نکردن باشه هم حیا داشتن

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
 برا منکه برعکسه بی حجابا همچین نگا میکنن یا چندنفر باهم باشن مسخره میکنن 

به جهنم بزار مسخره کنن😏😒

سطح فرهنگشون زیادی پایینه

البته تاثیرخودشونو گذاشتن ریدن تواعتماد ب نفسم براهمین دارم چادر رو میزارم کنار

ای بابا😐

توجه نکن

الان اگ چادرتو برداری محجبه ها مسخرت میکنن😂

چادر بزاری بی حجابا😂

من مجرد بودم حجابم معمولی بود تقریبا حجاب داشتم ولی شالم رو سفت نمی بستم معمولی مینداختم گوشواره آویزونی داشتم خب گوشوارم هم معلوم بود بخدا بدون منظور همیشه اونطوری بودم. یه بار یه خانمه از کنارم رد شد خودشم از اون مثلا باحجابا بود همچین با نیش و کنایه و حق به جانب گفت گوشوارشو انداخته بیرون همه ببینن در صورتیکه من اصلا حواسم و فکرم به این چیزا نبود. اونروز انقدر دلم شکست واگذارش کردم به خدا امیدوارم خدا حسابشو برسه 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد