2777
2789
عنوان

چرا بد نگاه میکنین😑😒

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا کسی رو نگاه نمیکنم اونطوری و حتی از این خانوم ها که گیر میدن تو خیابون هم صدام کنن جواب نمی ...

الان ی چیزی ب ذهنم رسید اون لحظه دربیار پول خورد بده وانمود کن ک فک کردی گداس🤣 ای حال میده. خودمم امتحان میکنم یا مثلا فک کن زورگیره بگو زنگ میزنم پلیس.چقد دزد و زورگیر زیاده😁

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
تیپت چطوره عزیزم؟؟؟چی می پوشی معمولا؟؟؟

والا بلایی تیپم سنگینه..

هیچوقت نشده جاییم بیرون باشه البته دروغ نگم جز مچ دست..و یکوچولو پااهام..

چون مامانم حساسع و همنطور ک گفدم خودش محجبست

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

خدا لعنت کنه ی همسایه داریم هرروز میشینه کوچه هرکی از جلوش رد بشه نگا میکنه اخم میکنه ی بار اومد وسط کوچه واییاد منتظر زل زده یود ببینه من کی ام تو کدوم خونه دارم میرم.منو نمیشناخت اون موقع عفریته قیافه اش میبینم تا شب اعصابم خورده

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

کسیکه از حجاب خودش راضی باشه بقیه رو با چشاش نمیخوره،اوناکه حجاب تحمیلی دارن نگاه و رفتارشون جوریه انگار ارث پدرشونو خوردن چون اون پوشش و بزور دارن اون تحمل میکنن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من چادری نیستم اصلن

اما یبار از روی تنبلی ک نمیخاستم مانتو بپوشم ی چادر ملی زیپ دار پوشیدم با ی مقنعه و رفتم خیابون...اتفاقن از روی تنوع حجاب کرده بودم

خیلی بهم بد نگا میکردن ی اقایی از دور همش منو میپایید حس میکردم الان میان بهم حمله میکنن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

یه بار جلو در خونه منتظر شوهرم بودم که ازسرکار بیاد بریم ببرون،یه دختره لاغرررر یه مانتو کوتاه جلو بسته پوشیده بود فقط موهاشو بافته بود،انقدر لاغر بود اصلا جلب توجه نمیکرد،یه خانوم محجبه این بدبختو به فحش بسته بود اینم هیچ از دهنش درنیومد بگه راه خودش رو گرفت رفت..!

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍