2777
2789

من یه تاپیکی زده بودم که الان دوباره میزارمش و ادامشو تایپ میکنم.

قضیه اینه که من و دوستم خیلی وقتا میرفتیم بیرون.و چند نفر از آشناهای منو بیرون میدیدیم(فامیل منظورمه).

من خودم خیلی به فامیلام محل آنچنانی نمیدادم اما دوستم خیلی باهاشون راحت شده بود و تقریبا هربار که باهم میرفتیم بیرون چون شهرموت کوچیکه اون دوسه تا آشناهاروهم میدیدیم.تا اینکه متوجه شدم این دوستم با اونا بیرون میره و وقتی منم نیستم میشینه با اینا گرم میگیره.حتی چندباری هم شده بود که منو ضایع کرده بود جلوشون و حرفی نزدم.حالا دعوای شدیدی باهم گرفتیم.و خیلی داره عذرخواهی میکنه و اصلا دلم نمیخواد فرصت دوباره بدم.نظر خودتون چیه؟من مقصر این دعوا بودم؟

این برای تاپیک قبلی بود.قضیه ی جدید اینه که بعد از کلی التماس قبولش نکردم و امشب دیدم توی بیوش به من گفته مادر....

خب این الان حقش نیست که من خارو مادرشو به عزاش بکشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میدونی به تو گفته؟ 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

قشنگ بشورش بزارش کنار بعد هم قطع رابطهیعنی چی بیجا میکنه فحش میدهاگه دوست من بود همونجایی که با اشنا ...

ذات کسی که دنبال جلب توجهه همینه و منم کار درستو کردم که قطع رابطه کردم خداروشکر که اینبار عزت نفس خودمو حفظ کردم

ذات کسی که دنبال جلب توجهه همینه و منم کار درستو کردم که قطع رابطه کردم خداروشکر که اینبار عزت نفس خ ...

دقیقا همینه

الان هم قشنگ بزن از ریشه ساقطش کن تا بفهمه چاک دهنشو نباید هر ثانیه باز کنه👍🏻

همین فقط منتظر یه تایید بودم تا جد مادرشو به آتیش بکشم

دمت گرم که از مادرت دفاع میکنی 

ولی به مامانش خیلی توهین نکن حرفایی بزن که حسابی وجودش بسوزه 

من یکبار یکی از رفیقام پروفایل بابامو دیده بود بعد بهم گفت چرا بابات اینطوری عکس گرفته؟ 😂😂

جوری ازش کینه گرفتم 

جووورررریییی ازش کینه گرفتم 

که متنفر شدم ازش ولی رفتارمو حفظ کردم و دوستیمونو ادامه دادم، یه روز. یه جایی چیزی بهش گفتم، تیکه ای انداختم که تا عمققق وجودش سوختتت و به گریه افتاد! 

وحشتناک رو خانوادم حساسم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دقیقا همینهالان هم قشنگ بزن از ریشه ساقطش کن تا بفهمه چاک دهنشو نباید هر ثانیه باز کنه👍🏻

و جالب اینه که هنوزم بهم پیام میده و انتظار جواب داره ولی اگه جواب بدم قراره سنگین ترین ترومای زندگیشو پشت سر بزاره

دمت گرم که از مادرت دفاع میکنی ولی به مامانش خیلی توهین نکن حرفایی بزن که حسابی وجودش بسوزه من یکبار ...

کار درستو میکنی.منم هیچوقت با مامانش کاری ندارم مثل خود دختره نیستم نون و نمنک بخوریم همچین حرفی بزنم میدونی ولی یجایی بد میسوزونمش