2777
2789
عنوان

مامانم میگه از خونه من برو

983 بازدید | 46 پست

مامان خیلی آدم خشکه مذهبیه و خیلی عصبی و وقتایی که عصبانی حرفها و فحشایی میده من به جای اون آب میشمم جلوی بابام و داداشم حرفای ک دار میزنه و بهم و تا جایی که نفس داره با لحن خیلی بدی تحقیرم ظاهرمو رفتارمو خانواده بابامو همه چیووو حتی کارا و حرفای چند سال پیشم میاره جلوی چشمام بخاطر کوچکترین حرف به قصد کشتن و مردن من میزنتم و هی اه و نفرینم میکنه کاش سر زا میمردی کاش اون شیری که دادمت خون شه از دماغت بیاد پایین ،همه این حرفا سر مساله های بی اهمیت ،مثلا راهنمایی بهش گفتم وقتی میخای بیای مدرسم صورتتو اصلاح کن با سیبیل نیا با یه لحن معمولی ولی به حدی با چاقو زدم که الان چای بخیش هست هنوز و خیلی چیزای دیگه🤦🏼‍♀️الان من نمیخام چادر بپوشم چون اعتقادی ندارم بهش و میگه اگه میخای مثه ج نده ها بری بیرون از خونه من برو بیرون و برو پیش ننه بابات چند بااار تا حالا این حرفو زده که برو و نمیخامت و فلان ولی مادربزرگ من مریضه و اگه کسی پیشش باشه همش آه و ناله میکنه و با عموم زندگی میکنه و چهارتا عمه دارم که نوبتی هروز سر میزنن اخر هفته ها هم زن عموها جمع میشن اونجا ،اگه برم اونجا نقل زبونشون میشم و میفهمن چه خبره ،واقعا موندم چیکار کنم بابامم با اینکه طرف منه ولی حمایتی نمیکنه ازم از ترس مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید راه بیای باهاش

چاره ای نداری مامانته 

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

مادرت بیمار شما چندسالته،؟کتاب والدین سمی بخون

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببخشید اسی منظورم ب مادرت نیس ولی متنفرم از همچین ادمایی ک ب اسم مذهب ب خودشون اجازه میدن هر تهمت و حرف چرتیو ب بقیه نسبت بدن

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊

واااای

اصلا اونجا امنیتی نداریا عزیزم

یکاری انجام بده حتما

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///