2777
2789
عنوان

شما جای من بودین خرید میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست
اگه پالتویی چیزی نداری پالتو بخر الان ارزونه😐 وگر نه وایسا اواخر فروردین و اینا برو خرید . هم ارزو ...

7ساله یدونه چرم دارم اون و میپوشم باورت میشه؟  خیلی دلم میخواد بخرم اینقد نیاز های دیگه ای داریم ک دلم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7ساله یدونه چرم دارم اون و میپوشم باورت میشه؟  خیلی دلم میخواد بخرم اینقد نیاز های دیگه ای داری ...

وااا عزیزم پس الان فرصت خوبیه زمستونی ام بخر همه اف هستن 

بیخیال این نیازها و خرج های زندگی کم نمیشن ک و‌روز ب روز بیشتر میشه

شیش سال خیلیه دیگه حداقل ۶ ماهی ی بار نخیر سالی ی بار رو خرید کنید مرد اگه خرجت نکنه عادت میکنه ب ...

اره خوب اگه باشه که خرید کنید استفاده کنید کی بهتر از خودتون،نوس جونتون،ولی برای من خوب چالش های جدی تری تو زندگبم هش،

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
7ساله یدونه چرم دارم اون و میپوشم باورت میشه؟  خیلی دلم میخواد بخرم اینقد نیاز های دیگه ای داری ...

پس برو خرید حتما نیاز به پوشش یه نیاز اولیست

الان یه پالتو برو بخر حراجه چون زمستون تموم شد . یهو وقتی بهش نیاز میکنی که هیچی پول اضافه دستت نیست

اخر فروردینم یه مانتو که اگر جایی خواستی بری و کارییش اومد داشته باشی

منم امسال خرید نمیکنم اخر فروردین فقط یه مانتو میگیرم چون سرکار میرم مانتوم خراب شده مجبورم بگیرم . وگر نه عید دیدنی و اینا که خبری نیست

یا اصلا مانتو نخر فقط زمستونی بخر اگه نیاز داری

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام 

حتما خرید کن اول اینکه تنها خواسته شوهرت با واریز این پول این بوده که خانمش خوشتیپ باشه بعدم پس انداز کنی یه روز ممکنه جایی خرج بشه که یا اصلا معلوم نمیشه چی شد که خرج شد یا ازت قدردانی نشه ثانیا بعضی از مردا اگه خرید نکنی میگن خوب اینکه خرید نمیکنه یه جای دیگه واسه یه کس دیگه خرج می کنن اونوقت چه حالی میشی 

پس خریدتو بکن عزیزم و بذار پوشاکت همچنان جزئی مهم توی برنامه مالیش باشه حتی توی این شرایط اقتصادی

پس عزیزم برو بخر حالا با اون‌پول این تورمو چالهای زندگی پر نمیشه ک😏

میدونی بچم 7 سالشه هنوز نتونستم واسش اتاق درست کنم تخت و اینا بخرم همش میگم سال بعد اما نمیشه یا صاحب خونمون اجاره رو برده بالا. لاستیک ماشینمون تعویض میخواد هزار تا نیاز دیگه میدونم پر نمیشه اما دلمم نمیاد و اینکه اینقد قناعت کردم تا یه سرمایه ای جمع کردیم همش تو بورس رفت... 

نیاز ک دارم اما با این تورم و اینا اینقد مشکل داریم دلم نمیاد 

عزیزم میترسم تو این جوونی و شادابی از دلت بزنی و خریدن رو نکنی که مثلا مراعات حال شوهرتون بکنی بعد یه روزی ناراحت بشی که چرا یه تومنش شد دوتومن

میدونی بچم 7 سالشه هنوز نتونستم واسش اتاق درست کنم تخت و اینا بخرم همش میگم سال بعد اما نمیشه یا صاح ...

برو واسه خودت خرید کن تو با این کارات به کائنات میگی همه چیز از خودت مهم تره و تو لیاقت هیچ چیز جدیدی نداری

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
میدونی بچم 7 سالشه هنوز نتونستم واسش اتاق درست کنم تخت و اینا بخرم همش میگم سال بعد اما نمیشه یا صاح ...

شوهرت دلش برای تو می سوزه چرا خودتو دوست نداری؟ انشالله بقیه اش هم خدا می رسونه