2777
2789

بعد زنه وقتی میادتوخونه میره سمت بالا دوستمم از توسوراخ در داشته نگا میکرده ک زنه مبخاد بیاد بالا ولی شوهرس میگه بیا پایین متوجه مبشا ک وقتی هم ک هنوز جدانشده بودن این زنه میومده الان مبخاد از شوهرش اتوبگیره نشون خانوادش بده ک برخ پیش خانوادش زندگی کنه دبکه نمونه اونجا اما نمیدونه چطو بنظرتون چبکار کنه راحلی دارین

از رو نرفتی😑

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک دیگه طلاقشو گرفته دیکه ب اون ربطی نداره شوهره چ گوهی میخوره.

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
باماسک وچادره از رفتنش عکس بگیره؟

طرف با ماسکو چادر اومده پیشه مرده بخوابه بره؟🙄😶مرده زرنگه پس ب طرف گفته اینجوری بیاد ک شناسایی نشه .ب مامورم نمیتونه زنگ بزنه چون نه زنشه نه....هیچکار نمیتونه بکنه فقط بره ب خونوادش بگه زن میاورده و حالام جدا شده اونا ک دیگه ندرک نمیخوان بچشون بگه

خدایا شُکرت❤🧿
چرا قفلت کرد؟دوستت طلاق گرفته دیگه باید بره از اونجا چه آتویی اون دیگه مرده مطلقه عده رو میرفت جای د ...

زنه

جایی نداره بره برهرخونه باباش میگه برگرد سرزندگیت تاوقت عده هم میتونه برگرده ینی میتونن بزور برش گردونن این میخاد اتو بگیره بلکه خانوادش اجازه بدن ورضایت ب طلاقش بدن وبرگردخ خونه پدرش

زنه جایی نداره بره برهرخونه باباش میگه برگرد سرزندگیت تاوقت عده هم میتونه برگرده ینی میتونن بزور بر ...

مهریه هیچی نداره جایی و رهن کنه گناه داره کمکش کنین حداقل

خدایا شُکرت❤🧿