2777
2789

مشاور برای من رشته هایی که احتمال قبولیم تو اونا کمه ولی بهشون علاقه دارم رو تو اولویت اولا گزاشته ولی کافینتی میگه رشته هایی که قطعی قبول میشی رو بیار اولا میگه ممکنه تا سایت بیاد به رشته ای که تو قطعی توش قبولی ظرفیت اون دانشگاه پر بشه حالا چیکار کنم؟راس میگه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

نه بابا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره اخه😐😐😐اون پر شدنه ربط به رتبت داره نه انتخاب رشتت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سیستم از بالا میاد پایین 

روی اولویتی ک قبول میشی وایمیسته 

اگر اونارو جاشونو عوض کنی اصلا به اونا نگاه نمیکنن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

نه

بر اساس اولویت برمیدارن

اولویت اول‌ها رو میارن روی سیستم و از اول هر کی رتبه بهتری داشته باشه برمیدارن میان پایین تاااا ظرفیت پر بشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

چه ربطی داره اخه😐😐😐اون پر شدنه ربط به رتبت داره نه انتخاب رشتت

آره منم اصلا تعجب کردم از حرفش 

چون همه میگن رشته هایی که احتمال قبولیتون زیاده رو اولویت آخرا قرار بدین

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

کافی نتی یه چیزی شنیده از انتخاب رشته 😂😑

اول انتخاب های تورو میبینن تا قبول شی ، بعد میرن رتبه بعدی تو 

سی چهل تا اونایی که خوشبینانه هستن ، پنجاه تا اونایی که قطعی میاری ، بیست تا هم بدبینانه بزن 

روند انتخاب رشته همینه

نهبر اساس اولویت برمیدارناولویت اول‌ها رو میارن روی سیستم و از اول هر کی رتبه بهتری داشته باشه برمید ...

پس حرف مشاورم درستع؟هر چی که احتمال قبولیم کم هس رو اولویت اول بزارم و اونایی که احتمال قبولیم زیاده رو اولویت وسط و آخرا؟

کافی نتی یه چیزی شنیده از انتخاب رشته 😂😑اول انتخاب های تورو میبینن تا قبول شی ، بعد میرن رتبه بعدی ...

آره اصلا مغزمو به هم ریخت ترسیدم😂

حله پس مرسی از راهنمایی هاتون❤️

سایت به ترتیب رشته نمیره به ترتیب رتبه ها میره

یعنی از رتبه ۱ شروع میشه تا اخر؟

آره اصلا مغزمو به هم ریخت ترسیدم😂حله پس مرسی از راهنمایی هاتون❤️

نه بابا نگران نباش 

منم پارسال رفته بودم ۱۳۰ تا انتخاب زده بودم کافی نتی برای راحتی خودش میگفت اونایی که نمیاریو نزن کلا ده تا بزن همونا رو قطعی بیاری 😂🤣 نشستم تا اخر صدو سی تا رو خوندم براش بزنه 🤣