2777
2789
عنوان

بی عدالتی بابام.بین منو خواهرم

353 بازدید | 30 پست

بابام یه واحد داده به من وخواهرم

وضعیت مالی آبجیم نسبت به من پایین تره

همیشه به نفع اون تصمیم میگیره

الانم گفته اون بیاد توی واحده بشینه و برای مساله کرایه  با من طی کنه

منم روم نمیشه از خواهرم پول بگیرم😔

ولی خب منم سهمی دارم.همه سهم گرفتن.فقط مونده من.انگار فقط من اضافی بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم میخواد اونم مثل شما باشه کرایه بگیر ولی کمتر

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

میتونی قبول نکنی که اون بیاد بشینه  ؟چون اگه بشینه دیگه فکر نمی کنم به این راحتیها بتونی بلندش کنی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

فرض میکنیم هزارتومن اجاره اون خونست 

۵۰۰ سهم تویه 

۵۰۰ سهم خواهرت 

از ۵۰۰ تومن ، ۳۰۰ تومن ازش بگیر بقیش چون خواهرته و وضع مالیشم از تو کمتره نگیر 

خواهرته بالاخره ، خواهر بهترین رفیقه 

اگه بره توش دیگه بلندش نمیشه کنی....یا بفروش بره...یا اجاره بدید اجارشو تقسیم کنید

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
خواهرانه تصمیم بگیر اگر اجاره هم میخای کمتر بگیر اگر در توانته انشالله خیرشو تو زندگیت میگیری

من نمیخوام پول پیش بگیرم اصلا.ولی خب کرایه رو میخوان یک سوم مبلغ بدن

بازم میگم ایراد نداره.فقط شوهر خواهرم میترسم بلند نشه..ازش اصلا بعید نیست

اونوقت من چی کنم.بابام خودش باید جدا میکرد که نکرد.چون فکر منفعت خواهرم بود.که اگه جدا میکرد به نفع خواهرم بود