2777
2789
عنوان

بی عدالتی بابام.بین منو خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست
فرض میکنیم هزارتومن اجاره اون خونست  ۵۰۰ سهم تویه  ۵۰۰ سهم خواهرت  از ۵۰۰ تومن ...

الانم خییییلی رفیقیم

اصلا روم نمیشه پولی بگیرم ازش

فقط میدونم شوهرش بلند بشو نیست

این کار بابام باعث میشه فردا روز ناراحتی پیش بیاد

همون اول میگفت بابا تو سهم نداری خیلی سنگین تر بود که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ترس همینو دارم.مگه بابام گوش میگیره حرفمو فکر میکنه من فقط فکر خودمم.الکی میترسم

مال شریکی بد ....یا باید تو از او بخری یا اون از تو...واس همین میگم توش بره بخوای بلندش کنی حتی اگه بلند هم بشه باز ادم بد تو میشی ک کنار نیامدی....من بودم میگفتم بفروشیم فکر دیگه واس پولش دارم ...تعارف نکن رو راست باش...من الان خودم تو خونه ایی هستم ک دو دانگش واس پدر شوهرمه اجارم نمیدم هیچ کسم نمیتونه منو بلند کنه ب ورثه بی افته خریدارم ...یعنی تهههش همه باید با من کنار بیان

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه نیتش بی انصافی نیست خب دیده اون دستش تنگه خواسته کمک کنه و بعد هم پدرت لطف کرده که تا زنده هست ا ...

درسته بابام نیتش خیره.ولی نه برای من

چند سال پیشم اومد گفت یه مبلغی میدم بهت.سهمتو میخرم برای آبجیت

اونم مامانم قبول نکرد

خواهر خونه داره ولی نزدیک بابا اینا نیست

من از خدامه خواهرم پیشمون باشه

ولی اعصابم از بی برنامگی بابام خورده

منو جلو شوهرم بی ارزش کردن

کاش یواشکی خونه رو میزدن به نام آبجیم صداشم در نمیوردن

به شوهرم میگفتم بابام ارث تقسیم نکرده اصلا

غصبی میشه که😐

چه غصبی در اخر فقط میتونن ب ما بفروشن نه کس دیگه باید با من کنار بیان..شمام اگه خواهرت بره بشین باید انقدددد صبر کنی تا اون ازت بخره سهمتو چون هیچ کس دیگه ازت نمیخره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه میخواد بیاد

خب پس هنوز که میخواد بیاد که همین پیشنهادی که دادم خوبه 

یک نفر بنگاهی اجاره خونه رو بگه ،از نصف سهمیه خودت براش تخفیف بده  

چون هنوز نرفته تو خونه که چند ماه نگرفته باشی بعد دیگه نتونی بگیری روت نشه 

خونه رو بفروشین هر کی سهم خودشو برداره اینجور که مشخصه اخر سر بدجور به مشکل برمیخورین

آره.همینجوریشم چند ساله منو تو درباسی خواهرم گذاشتن..بخدا منم خجالت میکشم از ابجیم کرایه بگیرم..بابام باید بفهمه اینو

خب پس هنوز که میخواد بیاد که همین پیشنهادی که دادم خوبه  یک نفر بنگاههی اجاره خونه رو بگه ،از ...

میدونی کرایه رو قراره یک سوم قیمت بدن بهم

بازم من میگم ایراد نداره.آبجیمه راه دور نمیره

البته اونا اینطور فکر نمیکنن.همینم زیادم میدونن

تازه پول پیشم در کار نیست

ولی گذشته همه این حرفا

ترسمه بلند نشن از جاشون

شوهر خواهرم بعید نیست ازش

میدونی کرایه رو قراره یک سوم قیمت بدن بهم بازم من میگم ایراد نداره.آبجیمه راه دور نمیره البته اونا ...

توهمون یک سوم که قراره بهت بدن بگیر ، اصلن فکر نکن که اونا پیش خودشون چی میگن ، هر چی بگن ، بگن ، بیخیال 

خودت خونه داری؟

آره.همینجوریشم چند ساله منو تو درباسی خواهرم گذاشتن..بخدا منم خجالت میکشم از ابجیم کرایه بگیرم..بابا ...

فقط فروش ب نفعته...حتی اگه اجارم بهت بده تههههش میشه سهم تو ی مقدار ماهانه اجاره گرفتن ک اونم باز توش حرفو حدیث میاد شک نکن...تا اخرررر ببینی کی میخواد ازت بخره سهمتو ک اونم وقتی توشه داره استفاده میکنه  ی کمم ماهانه ب تو میده دیگه چرا پول قلمبه بده  بخررره ازت و   توام باز نمیتونی چیزی بگی و بلندش کنی همه میگن ببین خواهرشو اواره کرد تازه اجارم میگرفتاااا..بای