2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از رنگ‌زده شده بودم کلا 

سه سال میشه نذاشتم 

ولی معمولا میتونی هفته ی اخر بارداری بزاری 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
رنگ گیاهی چه جوریه؟از ریشه؟

ببین از عطاری میگیرم. بسته بندی شرکتی داره و در رنگ های مشکی و قهوه ای روشن و تیره و... هست. نمیتونی دقیقا رنگ دلخواه دربیاری. بیشتر سفیدی موهام باهاش میگیرم. توی بسته، یه مقدار پودره ک بوی حنا میده. با اب مخلوط میکنی و میذاری سرت. مث شیمیای ها

ولی سخت تره. میریزه. عین‌گل رو سر می ایسته. نوقع کار باید یا تو حموم باشی و یا دورت ملاستیک‌پهن کنی

بعدش عین شیمیایی ها کلاه میذاری ولی دو ساعت صبر میکنی. بعد میشوری. بهتره ۲۴ ساعت شامپو نزنی و بعدشم شامپو مخصوص موهای رنگ شده بزنی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

مش احتمالا اسیبی نمیرسونه من خودم وقتی حامله بودم خیلییی مش انجام دادم چون به خود پوست سر نمیزنن ک کلاه اینا میزارن از رنگای معمولی بهتره 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببین از عطاری میگیرم. بسته بندی شرکتی داره و در رنگ های مشکی و قهوه ای روشن و تیره و... هست. نمیتونی ...

فکر نکردم برام مناسب باشه چون بعده زایمان رنگ و مش دیگه روی مو جواب نمیده چون اینا گیاهین

خدایا شُکرت❤🧿
مش احتمالا اسیبی نمیرسونه من خودم وقتی حامله بودم خیلییی مش انجام دادم چون به خود پوست سر نمیزنن ک ک ...

کلاه میزارن یعنی هایلایت در طوله بارداری انجام دادی؟یا ماه اخر؟دکترت اجازه داده بود؟مش چه رنگی

خدایا شُکرت❤🧿

ضمنا اینایی ک‌میگن ثابت نشده، در مورد بارداری اغلب جیزا ثابت نشده چون نمیشه مطالعات منسجم انجام داد ولی ثابت شده ک مواد رنگ مو وارد خون‌میشن. پس منتظر باش ک وارد بدن جنین هم بشن

وقتی اغلب جیزای شیمیایی برای جنین خطرناکه، طبیعیه ک اینم خطرناک بلشه. خصوصا سه ماه اول

ولی قرار نیس بلافاصله اشکار بشه

بهرحال برای بچه ورود مواد غیر طبیعی ندمال نیست. 

من لوارم ارایشی هم اصلا نمیزنم

البته همین گوشبام بده. درسته ک باز ثابت نشده و ادما اثرش مستقیم‌نمیبینن. چون مثلا از کجا میدونیم ک اگه استفاده نمیکردیم، درجه هوشی بچمون مثلا بیشتر نمیشد؟ 

نمیشه روی چنین انسان ازمایش های دقیق انجام داد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞