2777
2789
کلاه میزارن یعنی هایلایت در طوله بارداری انجام دادی؟یا ماه اخر؟دکترت اجازه داده بود؟مش چه رنگی

مسخره نکنیاااا من از رنگ و اینا زیاد سر در نمیارم فقط میرفتم ارایشگاه میگفتم مش چون اشنا هم بود خودش دیگه انجام میداد فقط مش انجام میدادم اونم طلایی رنگ اینا بود چی بود نمیدونم خیلی انجام دادم تو حاملگی ولی الان رنگ نمیزنم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ضمنا اینایی ک‌میگن ثابت نشده، در مورد بارداری اغلب جیزا ثابت نشده چون نمیشه مطالعات منسجم انجام داد ...

درسته ولی هفته اخر بارداری میگن ضرر نداره

خدایا شُکرت❤🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکردم برام مناسب باشه چون بعده زایمان رنگ و مش دیگه روی مو جواب نمیده چون اینا گیاهین

خوب اثرش میگذره. مگه بعد زایمان نمیخوای شیر بدی؟ بازم شیمیایی نمیشه ک

پس کلاه بذار و با کلاه مش کن.  قید ریشه بزن. مهم تماس با پوسته

من تارهای سفید زیادی دارم. کلاه ب کارم‌نمیاد. و سلامتی بچه م برام‌مهم تر از زیباییمه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
مش از ریشه؟پوستت اسیب ندید؟

یه مقدار سرم زخم شد ...کلا روزهای عادی انجام میدم هم همینطوره ربطی به بارداری نداره

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
خوب اثرش میگذره. مگه بعد زایمان نمیخوای شیر بدی؟ بازم شیمیایی نمیشه ک پس کلاه بذار و قید ریشه بزن. ...

منم سلامتی نینیم از همه چی مهمتره واسه همین نظرسنجی زدم .البته میخواستم هفته اخر انجام بدم چون همیشه رنگ داشتم وخیلی وقته انجام ندادم ...بخوامم بزارم از ریشه ک نمیزارم 

خدایا شُکرت❤🧿
یه مقدار سرم زخم شد ...کلا روزهای عادی انجام میدم هم همینطوره ربطی به بارداری نداره

خب دیده پوست زخم بشه و حساسیت ایجاد کنه دارو و راهی جز تحمل نیس واسه همین توو بارداری ضرر داره شما الان بچت چند وقتشه همه چیش عادیه خوبه؟از اوله بارداری مش میکردی تت زایمان😳؟یا روزای اخر؟

خدایا شُکرت❤🧿
مسخره نکنیاااا من از رنگ و اینا زیاد سر در نمیارم فقط میرفتم ارایشگاه میگفتم مش چون اشنا هم بود خودش ...

چقد کارت طول میکشید اخه مش ۳ساعتی زمان میبره مطمینی مش بود؟رنگ نبود؟از ریشه؟

خدایا شُکرت❤🧿
خب دیده پوست زخم بشه و حساسیت ایجاد کنه دارو و راهی جز تحمل نیس واسه همین توو بارداری ضرر داره شما ا ...

نه از اول بارداری اصلا رنگ هم نکردم .فقط دو هفته آخر با دکترم صحبت کردم گفت هیچ مشکلی نداره فقط مواد رنگ داخل چشم یا دهنت نره از این حرفها.....دخترمم ۴ سالشه الان خدارو شکر مشکلی نبود از اول  

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
چقد کارت طول میکشید اخه مش ۳ساعتی زمان میبره مطمینی مش بود؟رنگ نبود؟از ریشه؟

ن ها اونجوری نبودا ببین یدونه کلاه میزاشت سرم بد با یه سنجاق مانند از اون کلاه  تیکه تیکه موهامو در میورد بیرون مش نیس مگه خخخ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نه از اول بارداری اصلا رنگ هم نکردم .فقط دو هفته آخر با دکترم صحبت کردم گفت هیچ مشکلی نداره فقط مواد ...

خب خداروشکر پس ۲هفته اخر میشه مش کرد و تو کردی

خدایا شُکرت❤🧿
خب خداروشکر پس ۲هفته اخر میشه مش کرد و تو کردی

من همون حتی اولاش و وسطاش هم رنگ کردم مش فکر نکتم خطری باشه