2777
2789

سلآم خانومآا

امروز یازدهم سیکلمه و از کیت استفاده کردم دو خط ظاهر شد ک خط بالایی پررنگ تر بود

الان نمیدونم این دو خط ینی ۲۴ ساعت بعد تخمک گذاریه یا منفی هست و زود گذاشتم ؟ 

من استفاده کردم وهمون ماهم حامله شدم. 11سیکلمم بود اتفاقا ک دوخط شد البته هر دوش پررنگ. سیکلمم 27روزس

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

از امشب اقدام کنید

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت، احتمالا تو ۲۴ ساعت اینده تخمک گذاری میکنی یا همین الان تخمک آزاد داری، از روزی که دو خط میشه باید یه شب درمیون رابطه داشته باشی

در جستجوی نی نی🐣
مثبت، احتمالا تو ۲۴ ساعت اینده تخمک گذاری میکنی یا همین الان تخمک آزاد داری، از روزی که دو خط میشه ب ...

دکترم گفته یه شب درمیون

اما چون تخمک عمرش کوتاهه ب شوهرم میگم بیا چن شب پشت سر هم اقدام کنیم   

بصورت یه شب درمیون؟  شما چطور اقدام کردین؟  سیکل من ۲۹ روزس تقریبا

ما ی شب در میون اقدام کردیم. ولی هر شبم مشکلی نداره ما شرایطمون ی شب در میون شد ولی دکتر میگفت از وقتی کیت مثبت شه حتی قبل و بعدشم باید اقدام باشه. و بعد از هر اقدام تا 20دقیقه پاهاتو بزن بالا رو دیوار اینجوری بهتره

دکترم گفته یه شب درمیون اما چون تخمک عمرش کوتاهه ب شوهرم میگم بیا چن شب پشت سر هم اقدام کنیم   ...

اخه اسپرم باید قوی باشه اثر کنه، هرشب فایده نداره، بی خاصیت میشه

در جستجوی نی نی🐣
 ما ی شب در میون اقدام کردیم. ولی هر شبم مشکلی نداره ما شرایطمون ی شب در میون شد ولی دکتر م ...

دکتر منم میگف یه شب درمیون 

باز فردا عصر کیت میذارم اگ دوتا خطش پرنگ شد فرداشبم اقدام میکنم 

اخه اسپرم باید قوی باشه اثر کنه، هرشب فایده نداره، بی خاصیت میشه

اخه میترسم تخمک از بین بره

بعد فرق بین  دوتا خط پرنگ و یه دونه پرنگ و کمرنگ

چیه پس؟ 

توی بروشور نوشته پرنگ ینی تخمک گذاری

و یکی پرنگ و کمرنگ ینی نزدیک ب تخمک گذاری

نمیفهمم 😢