الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲۵۰ کیلومتر .چهار ساعت راه .سه هفته یبار یا ماهی یبار یشب یا دوشب نهایت میریم برمیگردیم اصلا نمیفهمم .خیلی سخته راه دور هرچقدر ادم باعشق باشه ولی وقتی ازخونوادت دوری انگار دارن عدابو درکنار لدت بهت تزریق میکنن .اونی ک راه دورازدواج کرده و ب خانوادش وابسته است میفهمه من چی میگم
خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
الان عاشقی و داعی .وقتی راه دور ازدواج کنی و بری میفهمی تنهایی هرچقدرم عشقت همسرت هم نفست کنارت باشه بازم تنهایی.راه نزدیک ب خونوادت خیلی خوبه همیشه پشتتن هیچ وقت نمیزارن تنهایی بکشی .بنطرم خونوادت واقعا دوستت دارن ک نمیخان راه دور بری زجر بکشی
خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘