2777
2789
عنوان

اونایی که باعشقشون ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرم هم کلاسی بودم و ۴سال دوست بودیم اونم تو یه شهر دیگه و ۵ساله که ازدواج کردیم ،و الان هم باردارم ،لحظه ای از عشقمون کم نشده اما به هر حال زندگی بالا و پایین داره ،چه سنتی چه باعشق یروز براش میمیری یروز از دستش شاکی میشی ،ولی خب من راضیم که با عشقم ازدواج کردم ،

بنام خدا.ما تو چت روم آشنا شدیم🙈فرداش باهم قرار حضوری گذاشتیم.دوماه دوست بودیم من به مامانم گفتم و ایشون به داداشش گفته بود.بعد دوماه دوستی اومدن خواستگاری دو هفته بعدش نامزد شدیم و جشن گرفتیم.۶ ماه بعدش عقد کردیم سه ماه بعد عقدم عروسی کردیم.یعنی کلا از روز اشنایی تا شب عروسی یکسال نشد.الانم ۹ ساله ازدواج کردیم و یه دخمل ۵ ساله داریم😊

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …

مادوست بودیم .عاشق شدیم .امد خاستگاری همه ام فهمیدنو ناراضی بودن بابام میگف بمیریم نمیزارم راه دور بری وای چ روزای بود خدا واسه هیچکس نیاره  .منم میگفتم بخدا خودمو میکشم دیگ اخرش بعد چن ماه رازی شدو ازدواج کردیم  الانم ی پسل ۳ ماهه دالم باعشق همچنان کنار همیم اما لعنت ب راه دوررر ک از خونوادم دورم 

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
من ازدواج سنتی رو اصلا نمیتونستم بپذیرم  باهمسرم تو دانشگاه آشنا شدیم و اول شناخت کافی و دوم ع ...

ازدواج دانشجویی که اکثرا خوشبخت میشن چون ازهم شناخت کافی پیدا میکنن من دانشگاه نمیرم خوشبحالت 😢

من خودم سنتی بود خانواده شوهرم فامیل بابام بودن فکر کن ما اصلا ندیدمشون بعد برا خواستگاری اومدن منم شوهرم و دیدم پسندیدم والله خداروشکر ۸ساله باهم زندگی میکنیم زندگی هم پستی بلندی های  خودشو داره مهم دوست داشتنه

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
ازدواج دانشجویی که اکثرا خوشبخت میشن چون ازهم شناخت کافی پیدا میکنن من دانشگاه نمیرم خوشبحالت 😢

نه لزوما همه خوشبخت نمیشن 

خیلیا فقط احساسی تصمیم گرفتن پشیمون شدن

تو ازدواج شناخت کافی حرف اول رو میزنه باید بتونی احساساتت مدیریت کنی تا درست طرفتو بشناسی 

چرا دانشگاه نمیری؟