الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با همسرم هم کلاسی بودم و ۴سال دوست بودیم اونم تو یه شهر دیگه و ۵ساله که ازدواج کردیم ،و الان هم باردارم ،لحظه ای از عشقمون کم نشده اما به هر حال زندگی بالا و پایین داره ،چه سنتی چه باعشق یروز براش میمیری یروز از دستش شاکی میشی ،ولی خب من راضیم که با عشقم ازدواج کردم ،
بنام خدا.ما تو چت روم آشنا شدیم🙈فرداش باهم قرار حضوری گذاشتیم.دوماه دوست بودیم من به مامانم گفتم و ایشون به داداشش گفته بود.بعد دوماه دوستی اومدن خواستگاری دو هفته بعدش نامزد شدیم و جشن گرفتیم.۶ ماه بعدش عقد کردیم سه ماه بعد عقدم عروسی کردیم.یعنی کلا از روز اشنایی تا شب عروسی یکسال نشد.الانم ۹ ساله ازدواج کردیم و یه دخمل ۵ ساله داریم😊
مادوست بودیم .عاشق شدیم .امد خاستگاری همه ام فهمیدنو ناراضی بودن بابام میگف بمیریم نمیزارم راه دور بری وای چ روزای بود خدا واسه هیچکس نیاره .منم میگفتم بخدا خودمو میکشم دیگ اخرش بعد چن ماه رازی شدو ازدواج کردیم الانم ی پسل ۳ ماهه دالم باعشق همچنان کنار همیم اما لعنت ب راه دوررر ک از خونوادم دورم
خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
من خودم سنتی بود خانواده شوهرم فامیل بابام بودن فکر کن ما اصلا ندیدمشون بعد برا خواستگاری اومدن منم شوهرم و دیدم پسندیدم والله خداروشکر ۸ساله باهم زندگی میکنیم زندگی هم پستی بلندی های خودشو داره مهم دوست داشتنه