2777
2789

سلام خاهرم سال پیش عمل کرده استخونی بود الان عالی شده منم تقریبا گوشتیه😁کسی بینی گوشتی پیش ندا جاسمی عمل کرده ببینم چطوره عمل کنم یا نه 

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

نمیدونم من پیش محمودی عمل کردم گوشتی هارو خوب در میاره 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم پیشش عمل کرده گوشتی بود ببین عالی نیست بدم نیست اگه میتونی بنظرم واسه این جراحیا برو تهران

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
دوستم پیشش عمل کرده گوشتی بود ببین عالی نیست بدم نیست اگه میتونی بنظرم واسه این جراحیا برو تهران

خودم کرج زندگی میکنم اما تنهام اونجا دوقلوم دارم سختمه بعد عمل دست تنها مجبورم کرمانشاه عمل کنم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤