2777
2789
عنوان

سقط و بارداری

179 بازدید | 30 پست

سلام مامانا من دخترم ۱۶ماهشه  دیشب فهمیدم حامله ام امروز میخاستم برم سقط کتم حتی سونوکرافی دکترفرساد و دارو دادبهم ک بخورم ولی دلم نیومدب هرکی گفتم یه مدل پشیمونم کرد  حالا دودلم بایه بچه بدغذا بدقلقل جیغ جیغو یکی ام ک حامله ام چطور میگذره اونایی ک شرایطشون مث منع راهنمایی کنن ازسختیاش بگن دلگرمم کن خواهش میکنم

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن این کارو... خدا قهرش میگیره دیگه بهت نمیده

مامان منم اینکارو کرد من تک فرزند موندم...به روزای خوب فک کن... دوتاشون باهم بزرگ میشن.. سخت هست اما راحت میشی دیگه😅

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

این چیزا که گفتی میگذره سقط خیلی زندگی رو تغییر میده انگار زبونم لال داری کوچولوتو میکشی،،خودمونیم اونم یه آدمه درسته نمیتونه از خودش دفاع کنه ولی یه آدمه

همیشه ۱۸ساله هستم  
نکن این کارو... خدا قهرش میگیره دیگه بهت نمیده مامان منم اینکارو کرد من تک فرزند موندم...به روزای خ ...

دودلم دیگ فعلا قرصو نخوردم ولی همش  ب خودم لعنت میفرستم من باوجود عفونت قارچی و قرص اورژانسی باردارم شدم حکمت خداچیه رواتی شددم بس ک گریه کردم فکر کردم 

این چیزا که گفتی میگذره سقط خیلی زندگی رو تغییر میده انگار زبونم لال داری کوچولوتو میکشی،،خودمونیم ا ...

برام دعاکن دوست مهربون‌امیدوارم زود زود بگذره دخترکوچیکم از زردی ریفلاکس حساسیت ب پروتبن گاوی تونوزاوی تا اللن ک بدغذا جیغ جیغو ینی بهت بگم‌پیرشدم 

فقط وقتی میخاستم برم جای ازیت میکردن. اما الان دوتا دختر دست گل دارم خیلی خوشحالم نگهش داشتم 

خداحفظشون که خداکنه واس منم زودبگزره راحت بگزره ک یهوقت احساس پشیمونی نکنم

چه دکترای بی رحمی

اصلا قبل این ک بگم میخام بچرو یانمیخام دکترخودش سوال کرد بچرو میخای نگر داری یان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟