2777
2789

تی سی ال

انسانیت دین خاصی ندارد،همینکه درمیان مردم زندگی کنیم: ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم،کلک نزنیم،دلی را نشکنیم،سوءاستفاده نکنیم،حقی را ناحق نکنیم،یعنی انسانیم...........

هیچکدام نداره🙄

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ بگیر از این بانه ای ها 

الجی که خوب نیست کیفیت تصویرش 

ایکس ویژن هم کیفیت نداره 

بقیه ها رو نمیدونم اما از کیفیت تصویر سامسونگ مطمئن باش

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
تو این شرایط نه فقط اینا رو بهم پیشنهاد دادن

من باشم هرچی خارجی باشه میخرم بجز جنس چینی درجه پایین

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من باشم هرچی خارجی باشه میخرم بجز جنس چینی درجه پایین

مشکل اینجاست الان اصلش پیدا نمیشه اگرم باشه بالای 30 تومنه 

قصدم بود الجی منتاژ بگیرم که از یکی پرسیدم تایید نکرد دو دل شدم بهم تی سی ال رو پیشنهاد داد 

مدلش رو میدونی بهم بگی

مدلشو نمیدونم اما یکی از دوستام تازه خریده ۱۲ت ۵۵اینچ 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6044437/اگه-عاشق-یه-پسر-بشیددددد-چطور-بهش-میگید-یا-خواستگاری-میکنید

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

ما ایکس ویژن داریم خیلی عالیه نمبدونم چرا تو نظرات دارن میگن کیفیت نداره! 

والا خیلی خوبه هم رنگاش هم صداش

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من که خودم سامسونگ دیدم اصلا چیز دیگه ترجیح نمیدم فامیلامون الجی دارن اخرین مدل اما واقعا به سامسونگ نمیرسه بیشتر تحقیق کن جی پلاس هم تازه خونه یکی ازفامیلامون دیدم خیلی بد بود با اینکه شبکه تماشا گذاشتن اچ دی اما داغون بود

مدلشو نمیدونم اما یکی از دوستام تازه خریده ۱۲ت ۵۵اینچ 

من 50 رو قیمت کردم 13 منتاژی اصل نیست 

جالبه شنیدم الجی و سامسونگ اصلا با مصر همکاری ندارن معلوم نیست مال کجاست