2777
2789
عنوان

مامانای گرفتار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 39 پست
ایران نیستم ..اینجا مدارس بازه .. شرایط خونه که ۴ روز در هفته هم سرکار میرم ..دیگه خودت تصور کن .. و ...

میشه بپرسم کدوم کشور هستید؟

دوستم مانیتوبای کاناداس اونا هم بچه هاشون مدرسه میرن

کرونا کم شده اونجا یا واکسن زدین که مدرسه میرن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم کدوم کشور هستید؟ دوستم مانیتوبای کاناداس اونا هم بچه هاشون مدرسه میرن کرونا کم شده اونج ...

هلندم .. من اخبار کرونا رو دنبال نمیکنم .. 

ولی واکسن تو کشور توزیع شده و در حال اجرا شدنه .

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
هلندم .. من اخبار کرونا رو دنبال نمیکنم ..  ولی واکسن تو کشور توزیع شده و در حال اجرا شدنه .

چ خوب ، پس حتما کم کم اوضاع به حالت عادی بر میگرده

نمیدونم اینا کی میخوان به فکر بیفتن ، نظم زندگی مون از بین رفته

دو تا پسر شیطون دارم، از صبح تا شب کارم اینه: نظافت، پخت غذا، انجام کارهایی که گفتار درمان و کاردرما ...

منم همینم ولی نمیدونم چرا همش ریخت و پاشه

گمونم باید بیشتر بهشون سخت بگیرم ، تازه من اصلا وقت واسه خودم ندارم ، گاهی خیلی که اعصابم خرد میشه برشون میدارم با ماشین میریم دور دور این میشه تفریح مون

منم همینم ولی نمیدونم چرا همش ریخت و پاشه گمونم باید بیشتر بهشون سخت بگیرم ، تازه من اصلا وقت واسه ...

قانون بذار فقط ریخت و پاش تو اتاق خودشون باشه و سبد هم داشته باشن خودشون جمع کنن، من اینجور بهشون یاد دادم الان هم یه ذره آشغال ببینن میارن میدن بهم، بهشون میوه یا خوراکی میدم زیرانداز میارن بعد هم جمع میکنن میبرن، سه و پنج سالشونه، با هم کارتون میبینیم اهنگ میذاریم میرقصیم گاهی جاهای خلوت با ماشین میبرم و ....

قانون بذار فقط ریخت و پاش تو اتاق خودشون باشه و سبد هم داشته باشن خودشون جمع کنن، من اینجور بهشون یا ...

ممنون عزیزم

دقیقا حس میکنم چون براشون قانون نذاشتم و مدام راحتشون گذاشتم اینجوری شدن