2777
2789
عنوان

مامانای گرفتار میشه بیایین

136 بازدید | 39 پست

سلام عزیزان

من دو تا پسر بچه شیطون ۱ونیم و ۶ونیم ساله دارم ، از صبح که پا میشن تا شب دارن ریخت و پاش میکنن ، صبحها هم پسر بزرگم کلاس آنلاین داره ، حساااااابی گیر و گرفتارم همش ، همش خونه بهم ریخته و کثیفه ، تا جارو میزنم باز یا جای دیگا رو کثیف میکنن ، یعنی این جاروبرقی عین یه متکا همش وسطه و به کار

نظم زندگیم بهم ریخته ، اعصابمم چند وقته بهم ریخته 

به هیچ چیز درست نمیرسم ، دست تنهام ، حس میکنم دارم از پا در میام

اونایی که شرایط مشابه منو دارن چیکار میکنید شماها

منم دقیقا شرایط شما رو دارم .. ۲ تا پسر ..۶ ساله و ۱ ساله .. ولی خداروشکررپسر بزرگم مدرسه میره .. نگرانی درس و مدرسه ندارم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

عین خالمی اونم دوتا دختر داره.کارش ب دکتر عصاب کشیده ولی ترسید قرصاشو مصرف نکرد.من یکی دارم بدتر از توعه شرایطم هی خودمو فحش میدم با ننه شوهر

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم از همه گرفتارتر منم

یه بچه فلج مغزی دارم که عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده و رسیدگی میخواد

یه سه سال و دو ماهه شیطون دارم

یه دو ماهه هم دارم

راستش خیلی اذیت میشم ولی همیشه همه کارامو تندتند انجام میدم و همیشه خونمون مرتب و تمیزه 

پسر دومم خیییلی اذیت میکنه و شیطونه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من یه بچه ۳ ماهه یکی دوساله یکی ۵ ساله دارم 

منم سختمه ولی کثیف نیستیم یکسره دستمون به تمیزیه و نمیزارم بهم بریزن 

بعد هر بازی میگم وسایلشونو جمع کنن

وسیله جدید میارن میگم قبلی رو بردارن که خونه شلوغ نسه 

خوراکی میخورن یچیزی زیر دستشون میندازم تو آپزخونه میخورن فقط

مگه مدرسه شون بازه؟ اونوقت شرایط خونه چجوریه؟ به کارتون میرسید؟

ایران نیستم ..اینجا مدارس بازه .. شرایط خونه که ۴ روز در هفته هم سرکار میرم ..دیگه خودت تصور کن .. ولی صبح راس ۶ بیدارم ..چه سرکار برم چه نرم ..همیشه ..

غذا هم ساده میزارم .. پلو و خورشت اصلا فرصت ندارم .. مثلا پوره سیب زمینی با میگو.. کلا نیم ساعت طول میکشه .. 

بچه هام رو بیشتر میبرم پیاده روی و دوچرخه سواری .. نمیزارم تو خونه زیاد خرابکاری کنن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
فکر کنم از همه گرفتارتر منم یه بچه فلج مغزی دارم که عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده و رسیدگی میخواد ...

وای خدا بهتون توان بده  عزیزم ، حالا اون فندق الان همش خوابه یکم دیگه که بزرگ شد ، دو تا ماشین تخریب میشن تو خونه دیگه خونه مرتب نمی مونه