2777
2789

شما سرکه سیب خوب تهیه کن. بعد ناهار و شام نصف فنجان سرکه سیب نصف فنجان آب قاطی کن بخور

گیاه گزنه رو پودر کن داخل ماست بریز بخور

کدو سبز رنده کن تو ماست بریز بخور 

خاکشیر دم کن بخور

خوب میشی منم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سرکه سیب خوب تهیه کن. بعد ناهار و شام نصف فنجان سرکه سیب نصف فنجان آب قاطی کن بخورگیاه گزنه رو پ ...

ممنون خدانکنه امتحان میکنم بخداخوب بشم همیشه دعات میکنم

دکتابه من قرص جم فیبروزیل داده شما چندوقته مصرف میکنی چه علائمی داشتین

اصلا تو آزمایشم چربی خون ندارم.. ولی بعد از خوردن غذای چرب یا گوشت قرمز زیاد متوجه سرگیجه ناشی از چربی میشم.. به همین دلیل قرص می خورم. و از اونجایی که چربی خون برای قلب خیییلی ضرر داره ترجیح میدم علاج واقعه قبل از وقوع باشه

ممنون خدانکنه امتحان میکنم بخداخوب بشم همیشه دعات میکنم

ادامه بده حتما و همیشه استفاده کن دقیق چیزهایی که گفتم همش مهمه ما همه چربی داریم اینطوری کنترل میشه

من مادر جوان با بچه کوچیک هستم فهمیدم ام اس گرفتم خواهش میکنم برای فرزانه دعا کن