2777
2789
عنوان

دعوا سر رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26941 بازدید | 106 پست
همش بهم میگه تو زن نیستی سردی بی میلی و واقعا توی چند ماه اخیر من تو رابطه خیلی سرد بودم و همش از سر ...

اگر هر بار مرتب هستش موقع رابطه ازش تعریف کنی

کم کم به نظافتش بیشتر اهمیت میده

چون میخواد کیفیت رابطه بده بالا

خانم عزیز همین یک جمله تو زن نیستی کافیه بدونی که خیانت در راهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمه آخه 🤦

خب شرایط اینجوریه.....وگرنه من خودمم بیشتر دلم میخواد...

ولی وقتی هر دو شاغلیم و سرمون شلوغه،باید همو درک کنیم!!!

من بعضی شبا حال ندارم یه لیوان جابجا کنم..میز همونجوری میمونه😂چ برسه کاری بخوام کنم

خوب سر کار نرو، یا یه سری وظایف خونه مثل خوابوندم بچه ها و شام رو بگذار گردنش، شما اومدی استراحت کن، ...

ولله شرایط مالی اکی هم نداره که من سر کار نرم هیچ وظیفه رو هم گردن نمیگیره به جون بچه هام قسم جوری که دیگه بچه ها هم عادت کردن به من و به جز من با کسی نمی خوابن

اگر هر بار مرتب هستش موقع رابطه ازش تعریف کنی کم کم به نظافتش بیشتر اهمیت میده چون میخواد کیفیت را ...

آخه اون خودش حل نمیکنه این قضیه رو من نمی دونم دیگه باید چیکار کنم من حتی تا ساعت 12 شب منتظرش می مونم ولی خودش ساعت 2 میاد تو تخت منم خوابم میگیره آخه یک ذره اون باید من رو درک کنه

ولله شرایط مالی اکی هم نداره که من سر کار نرم هیچ وظیفه رو هم گردن نمیگیره به جون بچه هام قسم جوری ک ...

ص‌‌من خونه دار هستم، ولی کلی وظیفه واسه شوهرم تعریف کردم، عزیزم اینطوری از بین میری، هم کار بیرون، هم خونه،. هم فرمایشات شوهر، نمیشه که

خب شرایط اینجوریه.....وگرنه من خودمم بیشتر دلم میخواد... ولی وقتی هر دو شاغلیم و سرمون شلوغه،باید ه ...

اگه طرف درک کنه که خوبه منم شاغل بادوتابچه ولی اگ آژیربده دوساعتی سرشب میخوابم یا کلا میشینم شوهرم کارمیکنه 😁. خودشم میگه مرده گنده اینهمه کارکن بخاطر ..🤣

ص‌‌من خونه دار هستم، ولی کلی وظیفه واسه شوهرم تعریف کردم، عزیزم اینطوری از بین میری، هم کار بیرون، ه ...

بخدا دارم از بین می رم ولی شوهرم خیلی بی درکه بعد یکسره میگه اصلا طبیعی نیست این حجم از خستگی خودش رو زده به اون راه

اگه طرف درک کنه که خوبه منم شاغل بادوتابچه ولی اگ آژیربده دوساعتی سرشب میخوابم یا کلا میشینم شوهرم ک ...

دیگه والا همه همینن...

عوضش سفر ک میریم تلافی میکنیم😂😂😂انصافا هم ادم وقتی سرحاله واقعا انرژی داره و خوش میگذره

آخه اون خودش حل نمیکنه این قضیه رو من نمی دونم دیگه باید چیکار کنم من حتی تا ساعت 12 شب منتظرش می مو ...

متاسفانه درکشون پایینه 

حس همدردی و همکاری پایینی دارن‌

ولی توی بحث روانشناسی و زندگی 

زن باید مسائل رو مدیریت کنه.

پیج ابولفضل رو دنبال کنید بهتون کمک میکنه.