من یه مشکلی دارم جایی نمی تونم بیان کنم مشورت بگیرم من شاغلم دو تا بچه کوچیک دارم خیلی خسته میشم تمام روز بعد شوهرم صبح ها خونه است عصر میره سر کار شب برمیگرده تا ساعت 3و 4 صبح بیداره توی موبایلش می چرخه من تا بچه ها رو می خوابونم دیگه نای نمونه برام خوابم میگیره بعد اون دقیقا ساعت دو و سه شب میاد واسه رابطه وقتی میبینه من خوابم ناراحت میشه و کلی غر میزنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خوب سر کار نرو، یا یه سری وظایف خونه مثل خوابوندم بچه ها و شام رو بگذار گردنش، شما اومدی استراحت کن، ...
ولله شرایط مالی اکی هم نداره که من سر کار نرم هیچ وظیفه رو هم گردن نمیگیره به جون بچه هام قسم جوری که دیگه بچه ها هم عادت کردن به من و به جز من با کسی نمی خوابن
اگر هر بار مرتب هستش موقع رابطه ازش تعریف کنی کم کم به نظافتش بیشتر اهمیت میده چون میخواد کیفیت را ...
آخه اون خودش حل نمیکنه این قضیه رو من نمی دونم دیگه باید چیکار کنم من حتی تا ساعت 12 شب منتظرش می مونم ولی خودش ساعت 2 میاد تو تخت منم خوابم میگیره آخه یک ذره اون باید من رو درک کنه