2777
2789
عنوان

دعوا سر رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26959 بازدید | 106 پست
خب چرا بهش نمیگی اینا رو  چه اشکالی داره خیلی دوستانه باهاش مطرح کن  خودت واسش عطر ببر ب ...

بهش خیلی گفتم ولی ایشون خیلی تنبل تشریف دارن و کلا از زمین و زمان متوقع هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه والا همه همینن... عوضش سفر ک میریم تلافی میکنیم😂😂😂انصافا هم ادم وقتی سرحاله واقعا انرژی دار ...

الان دو ساله سفر تعطیل شده تا سر کوچه هم نمیریم باور میشه ما نون رو هم اینترنتی میگیریم که ایشون سختش نشه

شوهر در حال حاظر فکر میکنه صد درصد حق باهاشه و من یه زن ناشزه به درد نخورم

آدمها کلا کسی که خیلی براشون دل بسورونه رو دوست ندارن، بگو گفتن بهد عید تعدیل نیرو داریم، بگذا خودش چاره کنه، من سه سال اشتباه شما رو کردم

آدمها کلا کسی که خیلی براشون دل بسورونه رو دوست ندارن، بگو گفتن بهد عید تعدیل نیرو داریم، بگذا خودش ...

تونستی با شرایط جدید بسازی؟؟

منم چند وقته میخام نیام دیگه سرکار ولی دلم راضی نمیشه میترسم نتونم بسازم  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
آخه من رسمی هستم  و کلا شرایط کاری و حقوق خوبی دارم

واای حیفه که کارت! بنظرم کم کم بهش مسئولیت بده جوری که متوجه نشه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
تونستی با شرایط جدید بسازی؟؟ منم چند وقته میخام نیام دیگه سرکار ولی دلم راضی نمیشه میترسم نتونم بسا ...

چرا نسازم،. ورزش و خواب و کتاب و آرایش و رسیدگی به خودم، سر جاش هست، دیگه هم حرص و جوش و استرس محل کار رو ندارم

واای حیفه که کارت! بنظرم کم کم بهش مسئولیت بده جوری که متوجه نشه

10 ساله که ازدواج کردیم و اون تغییر نکرده و من هر روز دارم بی انرژی تر و سردتر میشم برای زندگیم و بچه هام واقعا نگرانم دعا کنید برام

آخه من رسمی هستم  و کلا شرایط کاری و حقوق خوبی دارم

عزیزم تو زندگی همیشه اینطوریه، زنهای شاعل شوهرشون چون از زنه مطمئن هست، تلاش آنچنانی نمیکنه، مگر در موا د استثناء، من سه سال شوهرم بیکار بود من رفتم سر کار، دورم میبینم سرکار نمیرن، تا کلاس اسب سواری و تنیس و سفر خارج میرن،. هر روز یه رنگ لاک و موهای مش، در کل عشق و حال دنیا رو میکنن

چرا نسازم،. ورزش و خواب و کتاب و آرایش و رسیدگی به خودم، سر جاش هست، دیگه هم حرص و جوش و استرس محل ک ...

من یکی از مشکلاتم اینه نمیتونم بی تفاوت باشم این چیزایی که شما گفتین خیلی خوبه و میتونه سرگرمم کنه ولی گیر دادنت به همسرت زیاد نشده؟ ما بچه هم نداریم

بنظرت میتونم یکم بی تفاوت باشم؟ و اینکه شما چند وقته خونه موندی؟ من احساس میکنم بعد نهایت 6 ماه جذابیتش رو از دست بده واسم

از لحاظ مالی مشکل نداری؟ من الان با خودم میگم هرچی دوس دارم میتونم بخرم بدونه اینکه منت کسی رو داشته باشم یا جواب بخوام پس بدم به کسی 

هرچند اون بنده خدا هم منت نمیذاره ها اصلا ولی خب من این حس استقلال مالی رو دوس دارم ولی خب از بعضیا سرکارم بدم اومده رو مخمن دیگه اعصابشون رو ندارم

من یکی از مشکلاتم اینه نمیتونم بی تفاوت باشم این چیزایی که شما گفتین خیلی خوبه و میتونه سرگرمم کنه و ...

توی این دوره زمونه همه خانم ها باید کار و درآمد داشته باشن وضع خیلی خرابه مخصوصا با اومدن بچه اگر خودت هم کار نداشته باشی در حد بخور و نمیر فقط باید به بچه رسید.