2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که دادی؟؟؟؟؟ 🌼🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 37 پست

اینو گفتی اینو یادم افتاد 

یادمه به خواست دوستم رفتم پی وی دوس پسرش واسه امتحان کردن 

بعد بهش تو اینسا پی ام دادمو یکم حرف زدیم بعد دوستم انلاین بود مثلا میگفت اینو بگو اونو بپرس

گفت : بهش بگو دوس دختر داره 

منم حوصله نداشتم تایپ کنم همونو کپی پیست کردم 

دیگه تا تهش خودتون برید

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری !

اینجا اشتباهی جوا ب یخ نفر رودادم یه بنده خدایی گفت چیکار کنم ووسواس دارم و نمیتونم ترک کنم منم اشتباهی جوابش دادم برو گوشیت رو بده به مامانت بشین سر درست بنده خدا مونده بود😶

منم

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار یه بنده خدایی داشت در مورد مادرش صحبت میکرد منم اشتباهی دستم خورد رو یه استیکر خیلی زشت وچندشش بنده خدا نوشت مادر هزیزه وو منم گفتم اشتباهی بود ولی زشت بدد استیکرش

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
اوه کیا بودن😂😂😂😂😂

دو تا از عمه هام

بابام

مامان بزرگم و بابا بزرگم و پسر عموم

عکس پروفایلم بازیگر محبوبمه💋💋💋💋 عاشقشم میمیرم براش♥♥♥♥ به نظرم جذاب ترین و باحال ترین مرد روی کره ی زمینه😘😘😘😘 خیلی دوسش دارم باورتون نمیشه ولی اون عکسی که گذاشتم پروفم تو سن ۵۶ سالگیش گرفته!!! خلاصه..... خیلی دوسش دارم♥♥♥♥
ای وای 🥴

عکس   هن فرستادم بداش دیگه فکر کن چه حالی شده بنده خدا.تازه دختز خالم بودا.یعنی برای خالم😶