دختر_شجاع_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 5546 عنوان این آه له له لهس آه له لاس اینستا 129 بازدید | 13 پست معنیش چیه؟خیلی حس بدی ازش میگیرم وقتی میشنومشکسی میدونه معنا داره اصن یا نه؟ دیروز | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6223 من اگه بخوام چیزایی ک توذهنم هست رو ب زبون بیارم: ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17047 مسخره بازیه چیز خاصی نیست قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
دختر_شجاع_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 5546 تو مخ منم هست همش تو اکسپلورم پر شده نتاسفانه کاش میشد یه کار کرد هرچی این صدا روش هست نیاد اکسپلورخیلی حس بدی دارم بهش
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14057 اره معنی داره توی کپشن یبار خوندمیه متن عربی بود کاملش در مورد خورشید و ماه و اینا بود حرف میزد عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
سنصلی_فی_القدس عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4999 بهترین شب با بهترین آدم هاست ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد آقا هستم!
دختر_شجاع_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 5546 من اگه بخوام چیزایی ک توذهنم هست رو ب زبون بیارم: 😂
دختر_شجاع_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 5546 اره معنی داره توی کپشن یبار خوندمیه متن عربی بود کاملش در مورد خورشید و ماه و اینا بود حرف میزد جدی؟
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14057 جدی؟ اره معنیش همینه ک یکی از دوستان گفت عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
دختر_شجاع_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 5546 اره معنیش همینه ک یکی از دوستان گفت چه جالبآخه اصن شبیه کلمه نیست