2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که دادی؟؟؟؟؟ 🌼🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 37 پست
دو تا از عمه هام بابام مامان بزرگم و بابا بزرگم و پسر عموم

خوب یه دفعه همه فامیل رو دعوت میکرردی همه فیصش رو ببرن 😁

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار واسه شوهر عمم دستم خورد یه استیکر بد فرستادم  بعد اومدم پاکش کنم حواسم نبود  ف ...

وای خیلی بده برای منم اتفاق افتاده پارسال تست زمین داشتیم یه سوال از پاروقی اومده هممون مونده بودیم سوال و بعد دوستم پیداش میکنه عکس میگیره میفرسته گروه زمین😐

بعدشم برای خودش حذف میکنه😵

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

یه بار محرم بود زن عموم هیئت و برای شام دعوت کرده بود یکی اقوام زن عموم عقب ماندگی ذهنی داره پیش من نشسته بود و میگفت من همیشه با فلانی عشق بازی میکنیم منم فکر کردم منظورش بازی عشقه ( یه بازیی که باید شعرای عاشقانه و کامل کنی) بعد با شوق گفتم عه توام بازی میکنی منم همیشه بازی میکنم😕

قیافه من قبل دونستن ماجرا😃

قیافه زنای فامیل 😐🙄😲

قیافه من بعد فهمیدن قضیه 😵😟

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
یه بار محرم بود زن عموم هیئت و برای شام دعوت کرده بود یکی اقوام زن عموم عقب ماندگی ذهنی داره پیش من ...

اووه گفتی عروسی منم یادم اومد اما ضایع شدم یبار عروسی دخترخالم بود بعدش شوهرخالم داشت غذا میداد تو یه دیس همرو چیده بود بهد من رفتم بگیرم ازش شام نخورده بودیم داد کشید این برای شما نیس سفارشیه من نمیدونسم چجوری برگردم

خدایاشکرت🤍