واقعا در هفته یه بار برنج؟؟؟ کاش بشه منم بتونم در هفته یه بار برنج بخورم اخه من از بچگی سبک غ ...
اره عزیزگاهی درماه فقط سه وعده برنج میخورم،البته متاسفانه کل این هفته روبرنج خوردم
قندروتقریبا۱۵سالی هست که اصلانخوردم،شکرم مگرباشیرینی وکیک که داخلشه بخورم،وگرنه اصلااهل چایی شیرین نیستم،ولی خیلی استعدادچاقی دارم،هرکی جای من بودالان نی قلیون بود😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خریدم ولی اصلا رقبت نمیکنم بزنم حوصلش رو ندارم 😑😑😑😑
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم پسرم میگفت بهش توضیح دادم این برای سلامتی خیلی خوبه گفتم تو که نمیخوای مثل عزیز جون گنده بشم خخخ ...
من پسرم خیلی کوچیکه قربونت بشم سه سالشه همش 😍😍😍😍😍😍😍