2777
2789
عنوان

کیا حلقه میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست
حلقه ات از این سنگیناس یا سبک  سبکا اصلا تاثیر نداره ژله ای خیلی خوبه قشنگ شکمو پهلوم و جمع کر ...

ازاین سبکاست ،اره منم بایدژله ای بخرم

لطفالایک نکنید،ممنون
واقعا در هفته یه بار برنج؟؟؟  کاش بشه منم بتونم در هفته یه بار برنج بخورم اخه من از بچگی سبک غ ...

اره عزیزگاهی درماه فقط سه وعده برنج میخورم،البته متاسفانه کل این هفته روبرنج خوردم

قندروتقریبا۱۵سالی هست که اصلانخوردم،شکرم مگرباشیرینی وکیک که داخلشه بخورم،وگرنه اصلااهل چایی شیرین نیستم،ولی خیلی استعدادچاقی دارم،هرکی جای من بودالان نی قلیون بود😕

لطفالایک نکنید،ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ولی اصلا رقبت نمیکنم بزنم حوصلش رو ندارم 😑😑😑😑

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا منکه عاشقشم درحین زدن قر میدم یا راه میرم گاهی انقد آروم میزنم گاهی تند میکنم خیلیییی حال میده&n ...

من خونم. کوچیکه خیلی اذیت میشم بچم هی میگه برو انور بیا اینور 

بعدم زود حوصلم رو سر میبره نمیدونم چرا 😑

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چ‌خوب کم کردی..منم دارم ولی بلد نیستم بزنم مدام میوفته😅

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من خونم. کوچیکه خیلی اذیت میشم بچم هی میگه برو انور بیا اینور  بعدم زود حوصلم رو سر میبره نمید ...

منم پسرم میگفت بهش توضیح دادم این برای سلامتی خیلی خوبه گفتم تو که نمیخوای مثل عزیز جون گنده بشم خخخخ دیگه خودش میگه مامان حلقتو بزن اصلا کاری به کارم نداره گاهی با حلقه باهاش شوخی میکنم میگم الان میام میزنم بهت اونم بدو بدو منم دنبالش خخخ یا وقتی حلقه میزنم اسباب بازیشو میده میگه اگه میتونی بگیر حلقت میافته منم میگیرمش نمیزارم حلقه بیافته میگه ای بابا برنده شدی 

منم پسرم میگفت بهش توضیح دادم این برای سلامتی خیلی خوبه گفتم تو که نمیخوای مثل عزیز جون گنده بشم خخخ ...

من پسرم خیلی کوچیکه قربونت بشم سه سالشه همش 😍😍😍😍😍😍😍